≫ 

Ako je Eskobar ubijen zbog autogola, Sančesa treba ubiti i urinirati mu po lešu! Bolesna pretnja za tragičara meča sa Japanom

Policija je već oformila specijalan tim za sajber kriminal da locira autora ove morbidne pretnje

  • 0

Sećate se Andresa Eskobara, ubijenog zbog toga što je dao autogol na Svetskom prvenstvu u SAD 1994. godine. Neki gnevni Kolumbijac ga je lišio života hicem iz pištolja.

>>> Japan šokirao Kolumbiju na startu Mundijala!

Zvuči neverovatno, ali u Kolumbiji i dalje postoje oni koji bi se na isti način razračunali sa "grešnim" fudbalerima.

Naime, policija u ovoj južnoameričkoj državi ispituje pretnje koje su preko društvenih mreža slale nepoznate osobe ili osoba reprezentativcu te zemlje Karlosu Sančesu zbog toga što je ovaj protiv Japana igrao rukom, skrivio penal već u trećem minutu i zaradio crveni karton.

Japanci su dobili meč 2:1, a Sančes je označen kao glavni krivac za takav epilog.

- Ako je Andres Eskobar ubijen zbog autogola, onda bi Karlosa Sančesa trebalo ubiti i ispi*ati mu se po lešu - glasi morbidna poruka zbog koje je alarmirana policija.

Mnogima je prva pomisao posle ovako jezove pretnje bio upravo nesrećni Eskobar, čija je smrt ostala zapisana kao najjeziviji događaj u istoriji Mundijala.

Kolumbijski mediji prenose da je policija uz pomoć tužilaštva oformila specijalan tim za sajber kriminal koji će biti zadužen da locira autora ove bolesne pretnje.

VIDEO: Sve šti niste znali o reprezentaciji Kolumbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA