≫ 

FIFA opet udarila na Srbe! Pokrenuti postupci protiv Krstajića i Kokeze

Na tapetu se našao i kapiten Švajcarske Lihtštajner

  • 53

Disciplinska komisija Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) pokrenula je postupak protiv predsednika FSS Slaviše Kokeze, selektora Mladena Krstajića i kapitena Švajcarske Stefana Lihtštajnera.

>>> Albanski orao i na švajcarskoj televiziji! Novinar pozdravio gledaoce isto kao Džaka i Šaćiri

Kako se navodi u saopštenju, protiv Kokeze i Krstajića, koji je prethodno bio pod preliminarnom istragom, pokrenut je postupak zbog izjava posle meča o suđenju nemačkog arbitra Feliksa Briha, a protiv Lihtštajnera jer je slavio golove na isti način kao Granit Džaka i Džerdan Šaćiri, sklapanjem ruku u obliku orla, što je politička poruka koja promoviše tzv. Veliku Albaniju.

>>> FSS detaljno obrazložio žalbu: Sedam snimaka stiglo u FIFA kao potvrda koliko smo oštećeni protiv Švajcarske!

Postupak se već vodi protiv Džake i Šaćirija i preti im suspenzija od dva meča, kao i protiv FS S zbog uvredljivog ponašanja navijača.

Švajcarska je u petak u Kalinjingradu savladala Srbiju sa 2:1.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    24. jun 2018 | 22:57

    Fifa-mafia

  • Boza

    24. jun 2018 | 21:03

    I da nisu nista rekli, izmislili bi nesto samo da nas kazne! A i vidi se iz teksta da se sudiju zele da zastite po svaku cenu...

  • Sole

    24. jun 2018 | 21:36

    Svi lobiraju,bitno da mi dadosmo Klintonovima i Bakiru.zahvaljujuci nasim politicarima od 2000-te do danas na svim poljima poraz za porazom.sta radi Karadjordjevic? Sto ne ispravlja greske svojih predaka.Srbija i srpski narod za 1o-15 god ovakvom politikom neszaju sa lica zemlje.pod hitno dati baze rusima,da vidis kako ce se sbe iz kotrna promeniti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA