≫ 

Ako bude penala, ko god da šutira, tu sam da odbranim: Stojković samouveren pred Brazil

Iskusni golman naše reprezentacije kaže da smo spremni i više od 100 odsto

  • 15

Reprezentacija Srbije u ponedeljak odlazi u Moskvu gde je u sredu, 27.juna očekuje treći meč u Grupi E protiv Brazila. Pred poslednji trening u trening kampu u Svetlogorsku medijima su se obratili Vladimir Stojković I Aleksandar Mitrović…

>>> Brazil ima jednu veliku manu: Evo šta Orlovi moraju da rade ako žele da daju gol i pobede!

-Prvi put od kada sam u reprezentaciji da sam osetio da su svi uz nas, mediji, narod. Ogromna su očekivanja, postoji vera da možemo da ostvarimo dobar rezultat. I treba da budemo zahvalni Bogu što smo došli u situaciju da pobedimo Brazil.Mi to možemo, mi to želimo – rekao je Vladimir Stojković.

Da li je realno da Srbija pobedimo, jeli vera u to iskrena...

Zamalo da zaustavi šut Šaćirija: Vladimir Stojković Foto: Tanjug/AP

-Da ne verujem da možemo da pobedimo Brazil ne bih sada bio ovde. Pokazali su i Švajcarska i Kostarika da može da se igra protiv Brazila, a bili smo svedoci nekoliko uslovno rečeno iznenađujućih rezultata. Na karju mi verujeo u sebe, kvalitet koji imamo i trenutak koji se nalazi ispred nas – ističe Vladimir Stojković..

O kvalitetima Mitrovića...

-Mitar nam daje veliki doprinos, primer je kako treba da se bori u dresu reprezentacije , nije zaostajao u tome ni ostatak ekipe, ali sada moramo biti 400 posto spremni i borbeni.Kada ćemo ako ne sada. Najbolji šuteri kod Brazilaca? Kutinjo i Nejmar. Penal? Ako ga bude i ko god da ga eventualno izvede biću tu da ga odbranim – kaže Vladimir Stojković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wien

    25. jun 2018 | 13:25

    Za prvih 10 minuta ste sigurno 100% spremni...poslije disete na skrge...a na poluvremenu ni hodati vise ne mozete...koga farbas majke ti...???...

  • Miroslav

    25. jun 2018 | 13:13

    Ja sam Zvezdaš ali kad je Reprezentacija Srbije u pitanju uopšte me ne zanima gde ko igra u koji klub. Samo mi je bitno da dobro igra. A ovaj Stojković je najlošiji Golman kojeg smo imali u Poslednjih 20-30 godina . Jedino Kocic mislim da je isti sa njim.

  • Milan

    25. jun 2018 | 12:42

    Brazil je jedva pobedio Kostariku u nadoknadi vremena tek su pala ta dva gola, a sa Švajcarskom nerešeno igrali. Dakle sve je moguće, nisu ni oni više neka sila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA