≫ 

VAR je s*anje! Marokanac u kamere rekao ono što misle svi Srbi posle nedosuđenog penala protiv Švajcarske (VIDEO)

Amrabat je bio rezigniran posle meča sa Španijom, koja je golom u 91. minutu, posle VAR signalizacije, došla do egala i prvog mesta u grupi

  • 23

Video nadzor fudbalskih utakamica i odluke koje se donose, u našem slučaju - ne donose, počinju opasno da nerviraju i glavne protagoniste mečeva, fudbalere.

>>> Kakva ludnica, Španija bila na pragu eliminacije, ali je prva u grupi, Iran u 94. minutu promašio za prolaz! (FOTO)

Maroko je bio direktna "žrtva" tehnolologije na utakmici sa Španijom, u kojoj mu je pobeda izmakla u 91. minutu, upravo posle provere snimka gola Ijaga Aspasa.

Napadač Selte je postigao gol iz sumnjive pozicije, isti je najpre poništen, ali je tek posle pritiska igrača Furije i direktive iz sobe za nadzor da se proveri situacija, gol priznat, a Španci stigli do boda (2:2) kojim su preuzeli prvo mesto od Portugalaca.

Marokanci, sa druge strane, tuguju, ispustili su lepu priliku da se velikom pobedom oproste od Mundijala, zbog čega su neki bili prilično rezignirani.

Na snimku koji je odmah posle meča počeo da kruži društvenim mrežama, fudbaler Maroka Amrabat u kamere je poručio sledeće: "VAR je s*anje", uz simulaciju TV ekrana koju sudije koriste pre nego što provere sporni momenat.

Saigrač ga je smirivao, ali je Amrabat već rekao ono što, verovatno, misli većina srpskih navijača posle sada već čuvenog nedosuđenog penala Srbiji protiv Švajcarske.

Pogledajte gol Aspasa koji je izazvao spornu odluku sudije i reakciju iz VAR sobe.

VIDEO Pun trg je prošlog petka reako šta misli o VAR-u i sudiji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yngwar

    25. jun 2018 | 23:55

    Ne misle svi Srbi to ne pisite u moje ime. Ja mislim da je var najbolja stvar koja je mogla da se desi. Sudija je taj koji je odbio da pogleda snimak. Da bi var bio 100% idealno resenje potrebno je svakom treneru dozvoliti 2 celendza, tj. zahteva da se na njegovu inicijativu koristi var. Na taj nacin, ako je trener ubedjen da je njegova ekipa ostecena, nece neki priuceni Felix moci da odlucuje da li ce da gleda snimak ili ne. U slucaju da je trener pogresio oduzima mu se celendz za dalji tok utakmice. Kao u tenisu, prosto.

  • Nemam ime

    26. jun 2018 | 00:14

    Pa nije VAR kriv nego sudija, sudija je odbio da se gleda snimak.

  • Bgd

    26. jun 2018 | 08:30

    VAR je odlična stvar, problem je način kako se koristi odnosno diskreciono pravo sudija da ne poštuju ono što im se signalizira. Kad se sudijama oduzme takva mogućnost i dozvoli trenerima da traže "čelendž" onda će tek dobiti svoju svrhu. Ovako mafija iz FIFA i UEFA i dalje vuče konce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA