≫ 

Snimak koji najviše boli: Brazilci brutalno secirali akciju koja nas je u dva poteza izbacila sa Mundijala! (VIDEO)

Jedan video snimak je uz grafiku najbolje prikazao kako smo u dva poteza morali da spakujemo kofere

  • 26

Fudbaleri Srbije su eliminisani sa Mundijala porazom od Brazila sa 2:0, a prvi gol u prvom poluvremenu bio je koban za Orlove.

Paulinjo nas je lagano matirao na pas Kutinja, a cela akcija delovala je potpuno nonšalantno s obzirom na to kako su bili postavljeni naši fudbaleri.

>>>Borba za prvo mesto dve reprezentacije koje su ostavile odličan utisak. Kec je 2,65, iks 3,10, dvojka 2,80, a 3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Engleska - Belgija.

U ovom napadu, Paulinjo je pobegao Kostiću, ali je Kostić zapravo samo kolateralna šteta ove akcije, u kojoj su drugi igrači morali bolje da isprate ceo tok i kretanje Brazilaca.

Kasno Veljković stiže, lopta je već krenula preko Stojkovića Foto: Tanjug/AP

Ispostavilo se da je Kutinjo jednom loptom preko 34.6 metara olako spojio saigrača sa golom, dok su daleko bili Matić i Milinković Savić od igrača koji je bio opasnost u srcu centra terena.

Za to vreme, Gabrijel Žesus je otvarao prostor Paulinju kretnjom u stranu, gde je odvlačio Veljkovića ka udaljenom Milenkoviću.

Dok su obojica bila oko Žesusa, Kolarov je već bio daleko levo, pa je sve palo na pleća Vladimira Stojkovića, kome se na partiji protiv Brazila nema šta zameriti, naprotiv, sprečio je ubedljiviji poraz i uspelo mu je da izludi Nejmara bravurama. Snimak ove akcije u brazilskoj analizi možete pogledati ovde.

Kako je sve krenulo, pre Žesusovog navlačenja Veljkovića na stranu Foto: Globoesporte.globo.com
Paralela Žesusa i Milenkovića, dok je Kutinjo čekao pravi trenutak za pas Foto: Globoesporte.globo.com
Koliko je Kolarov bio udaljen od Paulinja pre zaleta Brazilca Foto: Globoesporte.globo.com
Stojković je bio razoružan Foto: Globoesporte.globo.com
Majstorski pas i najbolji pokazatelj kako smo ispali naivni u samo nekoliko sekundi nepažnje Foto: Globoesporte.globo.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    28. jun 2018 | 10:25

    Nema veze sa akciom. Iskoristili su glupost i odsutnost stopera Veljkovica, koji je prisao iza ledja drugog stopera, napustio svoj prostor! Levi bek nije suzio i ostala je rupa, koju su brazilci samo iskoristili. Veljkovic je glavni krivac za gol! Ovakvu glupost odavno nisam video. Svojim kretanjem je prouzrokovao lanac gresaka...

  • Mihajlo

    28. jun 2018 | 08:50

    Greška od Stojkovića. Jedan momenat je oklevao da li da izađe i to je bilo presudno.

  • SUMADINAC KG

    28. jun 2018 | 09:38

    Pa kad nisu poveli,, malog Stanoja" kao taliju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA