Meksikanac ga izvadio pred Rusom! Najluđi navijački geg Mundijala, ovaj video se masovno deli na društvenim mrežama (VIDEO)

Revnosni redar je naseo na dobro oprobani štos, Meksikanac je uspeo u svojoj nameri

  • 2

Vreme Mundijala je i vreme kada se "mali milion" navijača dobro zabavlja sem toga što posećuju stadione i bodre svoje reprezentacije.

Među najveselijima su Meksikanci, koji su samo zahvaljujući južnokorejskom čudu i pobedi nad Nemačkom, prošli u osminu finala gde ih čeka Brazil.

Fanovi Sombrerosa su bili raspoloženi i pre epiloga prve runde, o tome svedoči i ovaj snimak koji se masovno deli na društvenim mrežama. Na njemu se vidi jedan navijač koji tek što je prišao ulazu na stadion, tamo ga detaljno pretresa ruski redar, i sve deluje u redu dok pažnja službenog lica ne padne na neku vrstu kecelje koju je navukao navijač Meksika.

I tad kreće njegov šou.

Lica koje odaje najveće iščekivanje, Meksikanac gleda kako mu ruski redar napipava nešto ispod kecelje, koju zatim podiže, i ima šta da vidi: džinovski gumeni penis!

Smeh je sve što se posle toga moglo čuti posle ove "podvale" ludog Meksikanca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajko

    29. jun 2018 | 21:34

    Ahhaha...izvolte da prosetamo do službenih prostorija...pendrek i udri!

  • Vosa

    29. jun 2018 | 22:59

    Ako ne budemo videli Meksikanca na tribinama znamo gde je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA