≫ 

Eliminisali Nemačku, kući ih gađali jajima! Fudbaleri Južne Koreje doživeli veliku neprijatnost prilikom povratka u svoju zemlju (VIDEO)

Doduše, poletelo je samo jedno jaje ka Sonu i njegovim saigračima, ali i nekolicina "junion džek" jastuka

  • 0

Reprezentativci Južne Koreje su napravili svojevrstan podvig na Svetskom prvenstvu u Rusiji, iako nisu uspeli da izbore plasman u nokaut fazu takmičenja.

Oni su pobedom nad selekcijom aktuelnih prvaka sveta od 2:0, priredili njaveće iznenađenje u dosadašnjem toku Mundijala.

>>>Prokletsvo prvog kruga bivših šampiona: Nemačka nastavila crni niz na Mundijalima

Shodno tome, ni njihov doček na međunarodnom aerodromu u Inčeonu nije mogao da prođe bez iznenađenja. Iako su ih sunarodnici toplo dočekali, pojedinci su neshvatljivim gestom pokvarili ovu svečanost.

Naime, dok su pozirali ispred fotografa na crvenom tepihu, neki od prisutnih iz publike su ih gađali jajima i jastucima sa zastavom "Union Jack"-a (zastavom Ujedinjenog Kraljevstva).

Sumnja se da su u pitanju bili razočarani navijači reprezentacije Južne Koreje, kojima ni pobeda nad svetskim šampionima nije bila dovoljna da izbriše gorak ukus koji je donela prerana eliminacija nacioonalnog tima sa Mundijala.

>>>AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH: Brazilski medij je ovako proslavio ispadanje Nemaca

Najbolji igrač Korejaca, Heung Son Min, se posebno zahvalio publici i medijima koji su se okupili na aerodromu.

- Hvala vam svima koji ste došli danas ovde. Žao mi je što nismo ispunili obećanje dato pre početka Svetskog prvenstva, da ćemo se plasirati u nokaut fazu, ali mislim da smo svi videli novu nadu nakon pobede nad Nemačkom - izjavio je napadač Totenhema, Son, koga umalo nije pogodilo bačeno jaje.

Reprezentacija Južne Koreje će priliku da se iskupi imati na predstojećem Kupu Azije koji je na programu u januaru 2019. godine.

VIDEO: Mis Euro 2016 poslala poruku fudbalerima Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA