Nejmarova gluma sramota za fudbal: Selektor Meksika ogorčen ponašanjem Brazilca!

Nejmarovo ponašanje na terenu iznerviralo je mnoge trenere na Mundijalu

  • 2

Selektor reprezentacije Meksika Huan Karlos Osorio, nakon eliminacije od Brazila u osmini finala Svetskog prvenstva, rekao je da Nejmar da Silva zbog svog ponašanja na terenu predstavlja "sramotu" za fudbal.

>>> Najtužnija priča Mundijala! Umesto sa porodicom, došao je samo sa njihovim kartama u Rusiju (VIDEO)

Osorio je kritikovao Nejmara zbog incidenta kada je Migel Lajun slučajno nagazio najboljeg brazilskog igrača, a ovaj je po njegovom mišljenju simulirao kako bi Meksiko ostao sa desetoricom na terenu.

Nejmar je više ležao na travi nego što je igrao Foto: Tanjug/AP

- To je sramota za fudbal. Protraćili smo puno vremena zbog jednog igrača. Takođe smo svoj stil igre izgubili u drugom poluvremenu zbog sudije. Ovo je veoma loš primer za svet fudbala - rekao je Osorio posle utakmice u Samari

Urla kao da su mu nogu polomili,a posle 30 sekundi ustane i igra kao da nije ništa Foto: Tanjug/AP

On je, međutim, bio ponosan na svoje igrače, ali i dodao da se nada da će se više meksičkih fudbalera preseliti u Evropu kako bi igrali jače utakmice i samim tim napredovali.

-Igrali smo veoma balansiranu igru i mislim da to puno govori o nama i našem stilu. U svakom slučaju, mislim da treba da nastavimo da se razvijamo- zaključio je Osorio.

Brazil je pobedio Meksiko 2:0 i prošao u četvrtfinale Mundijala, gde ga čeka Belgija.

(M.J./Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladic

    3. jul 2018 | 13:24

    Mene nervira udare ga u levu nogu a on se baca i valja po travi i drzi se za desnu nogu

  • Lale

    3. jul 2018 | 13:47

    Da se folira, folira se, ali da ga biju, biju ga na svakoj utakici i ko stigne i ko ne stigne. Nije normalno koliko se protivnički igrači iživljavaju na njemu, ponekad mi se smuči fudbal. Prošlo svetsko prvenstvo je završio na nisilima, pravo u bolnicu, i zamalo nije ostao invalid, verovatno ga je to naučilo pameti, pa na svaki mogući način pokušava da skrene sudijama pažnju šta mu se dešava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA