Koju tetovažu je Ivana Španović prelepila trakom na Svetskom prvenstvu u Londonu? (FOTO)

Najbolja srpska atletičarka je imala sličnu opremu kao i na Evropskom prvenstvu u dvorani u Beogradu, ali se ovoga puta uočio jedan detalj na butini

  • 3

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović nije došla do medalje na Svetskom prvenstvu u Londonu, a peh sa brojem koji se odlepio tokom skoka koji bi joj doneo zlato, ostaće verovatno večita misterija, ali po mišljenju mnogih i velika nepravda prema Srpkinji.

>>> Milojko pitao Britni Ris - spavaš li mirno? Amerikanka BRUTALNO odgovorila i njemu i Ivani Španović (FOTO)

>>> Atletičari iz Londona izglasali Ivanu Španović za pobednicu: Srpkinja u probranom društvu za budućnost kraljice sportova!

Na kraju je titulu osvojila Amerikanka Britni Ris skokom od 7.02 m, dok je Ivanin zvaničan rezultat bio 6.91 m, što je bilo dovoljno samo za četvrto mesto.

Španovićevu je i povreda koju je vukla tokom pripremnog perioda omela da pokaže pun potencijal i skokove kao u Beogradu, gde je letela do ličnog rekorda od 7.24 m.

Ivanin stajling je i u Londonu podsećao na onaj iz Beograda, oprema je bila gotovo identična u jednodelnom trikou, ali je jedan detalj bio drugačiji. Naime, Španovićevoj se u Beogradu videla tetovaža koju ima iznad desne prepone.

U pitanju je tetovaža boksera, koja je u Londonu bila prelepljena trakom, verovatno da mediji i publika ne bi obraćali pažnju da sporedne stvari, kao i da bi se ona koncentrisala isključivo na skokove.

Uporedite i sami kako je izgledalo u Londonu:

Foto: Guliver/
Foto: Guliver/
Foto: Tanjug/AP

A ovako je bilo u Beogradu:

Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll
Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll
Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll

>>> Ivana je plenila lepotom u Areni, a mnogi su oduševljeni njenim tetovažama (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scipion

    14. avgust 2017 | 23:51

    Ма ово је окренута круна са грба српског.

  • milos minic

    19. avgust 2017 | 17:13

    trener je krivac zasto se broj na trikou odlepio.Gospodine treneru trebao si da zasijes broj zu dres,jer si znao sta moze da se desi? po meni treba trener da podnese ostavku jer je kriv zasto Ivana Spanovic nije prvak sveta?to sto je trener uradio je krajnje amatersi i umesto da se Ivana koncentrise na skok, ona je morala da lepi broj na trikou,ovo je smesno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA