≫ 

Jovana Guzijan otkrila zašto je roditeljima tražila bračnu postelju u spavaćoj sobi

Jedna od najatraktivnijih sportskih voditeljki u Srbiji otvorila je vrata svog doma i pokazala kako joj izgledaju kuhinja, dnevna i spavaća soba

  • 8
Foto:Instagram/jovana_guzijan

Lepa novinarka Arena sport televizije, Jovana Guzijan, koju iz vikenda u vikend možemo da vidimo kako izveštava sa Marakane i sa Zvezdinih gostovanja, otvorila je vrata svog doma za clip.rs, gde je pokazala kako izgleda enterijer stana u kojem boravi.

>>> Vulkan emocija na Marakani: Jovana Guzijan oblivena suzama posle infarkt završnice za Zvezdin prolaz u Evropu! (FOTO)

Ona je gostima prikazala kako joj izgleda dnevna soba, gde ima veliku garnituru na kojoj uglavnom gleda serije i filmove, a tu je pored i kućna teretana gde često vežba i održava seksi liniju.

Takođe je pokazala i kako izgleda spavaća soba u kojoj dominira veliki bračni krevet, a jedna od najsimpatičnijih cena bila je ona kada je opisivala kako je u razgovoru sa roditeljima odlučila da krevet bude velikih dimenzija, iako su joj oni savetovali da bude manji, kako joj ne bi zauzimao gotovo celu sobu.

- Ovde je veliki krevet. Roditelji su rekli ''pa spavaš sama, šta će ti toliki krevet, gubiš na prostoru''?. Rekoh, ''ne, želim veliki krevet da mogu da se opustim'' - uz osmeh je opisala Jovana.

Jovana Guzijan Foto: MN Press

Zvezda Arene sport je postala jedno od najprepoznatljivijh sportskih lica u državi, naročito je omiljena među navijačima Zvezde, koji mogu da je gledaju na svakoj utakmici, gde često pokazuje svoj šarm, ali i emocije.

Svi su bili oduševljeni kada su je videli njene iskrene suze posle plasmana Zvezde u Ligu Evrope posle pobede nad Krasnodarom.

Takođe je mnoge oduševila scena kad joj je bivši trener Zvezde Miodrag Božović pridržavao kišobran dok ga je intervjuisala posle meča, kao i kada joj je uručio cveće.

Pogledajte i neke od njenih najatraktivnijih fotografija sa Instagrama, gde ima veliki broj pratilaca:

 
A post shared by TV Arena Sport (@jovana_guzijan) on

 
A post shared by TV Arena Sport (@jovana_guzijan) on

 
A post shared by TV Arena Sport (@jovana_guzijan) on

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delije Čikago

    7. oktobar 2017 | 17:49

    Top...

  • Marina

    7. oktobar 2017 | 16:44

    Mama i tata ne spava ona sama! Ne brinite!

  • Ко.бре 7 10. 2017

    7. oktobar 2017 | 20:16

    Лепо створење поготово што извештава. Звезду свима је лепа идрага особа. Новинар.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA