≫ 

Prva zajednička fotka Prijovića koji su zaludeli Srbiju: Evo šta Aleksandra kaže posle lude žurke i da li će ići u Rusiju da navija! (FOTO)

Kratko smo razgovarali sa pevačicom Aleksandrom koja se radovala što je fudbaler Aleksandar dao gol i odveo nas u Rusiju

  • 12
Foto: Telegraf

Strelac gola koji je potvrdio plasman reprezentacije Srbije Aleksandar Prijović (27) bio je u centru pažnje tokom proslave fudbalera po završetku meča sa Gruzijom, a naročito kada je postalo jasno da mu se u poznatom prestoničkom klubu pridružila i  prezimenjakinja Aleksandra Prijović (22), koja je nastupala tokom slavlja A reprezentativaca, budućih učesnika Mundijala u Rusiji 2018. godine.

VIŠE NI NE ZNAM ŠTA SU NARUČIVALI OD PESAMA

Aleksandra je baš kao i Aleksandar u žiži interesovanja tokom cele 2017. godine, a kratko je za nas iznela utiske povodom noći u kojoj se slavio prolazi u Rusiju.

>>> Morao sam da prošetam Cara Dušana po Beogradu: Prijović pokazao brutalne tetovaže i genijalno objasnio onu najmoćniju (VIDEO)

Aleksandar Prijović, novi heroj nacije Foto: Vladimir Milovanović
Aleksandra je u društvu dečka Filipa Živojinovića stigla na nastup Foto: ATA images

- Bilo je sjajno, pevala sam svašta, više ne znam ko mi je šta tražio - opisala nam je jutro posle pobede i slavlja, naravno Aleksandra Prijović.

Zatim s epridružila čestitkama najboljim fudbalerima Srbije koji su nas posle osam godina obradovali jednim velikim uspehom.

- Sve čestitke momcima, ponosni smo na njih. Sad čekamo Rusiju.

- Nisam razmišljala da li ću ići u Rusiju, ali nikad se ne zna - ostala je zagonetna atraktivna pevačica.

Javnost zanima da li su Prijović napadač i Prijovićeva pevačica u krvom srodstvu?

- Nismo rođaci koliko znam - rekla je i smehom odobrila našu ideju da će možda baš ona biti ta koja će pevati himnu našeg tima uoči odlaska na Mundijal.

EM STRAVA PEVA, EM NAS ODVEDE NA SVETSKO

Duhoviti komentari na račun Prijovića uzeli su maha i na Instagramu.

Pogledajte samo jednu od montaža, koja je nasmejala i poznatu pevačicu.

"Em strava peva, em odvede reprezentaciju na prvenstvo, em mu Lepa Brena svekrva", aludira se na sve strane na zajedničko prezime i ime dvoje poznatih koje su u žiži javnosti poslednjih meseci.

Kako god da okrenete, gledati utakmica PAOK-a ili reprezentacije Srbije ili slušati Aleksandrin glas, jedno je svejedno.

Prijovići trenutno dominiraju.

Foto: ATA images
Foto: Marko Todorović

Pogledajte brutalne tetovaže Aleksandra Prijovića snimljene posle meča sa Gruzijom.

(Telegraf.rs/I. C)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    10. oktobar 2017 | 13:45

    Postoji mogućnost da se Aleksandra predomisli , barem bi imala osobu koja zarađuje ! Filipe ostade Ti bez donatora 😂... Brena stalno govori da te Aleksandra stopira u tvom radu , e vreme ti je da počneš nešto i da radiš ....

  • Vuk

    10. oktobar 2017 | 14:46

    Meni izgleda kao da mu je majka a ne sestra..

  • Mico

    10. oktobar 2017 | 13:38

    Imao je brata(os strica) koji je poginuo prosle godine godine. Decko je bio vrhunski fudbaler pokoj mu dusi. A i braca je sve cestitke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA