VIDEO KOJI JE ČIST SEKS: Eženi Bušar u najminijaturnijim tangama, bez gornjeg dela kupaćeg... muškarci zinuli i ne trepću (VIDEO)

Batali ti, devojko, reket... ovo ti mnogo bolje ide

  • 6

Verovatno trenutno najlepša i najzgodnija teniserka na svetu, Eženi Bušar, obavila je na egzotičnom karipskom ostvrtu Aruba serijal vrelih snimaka, koji ostavljaju bez daha.

Ovo će vam definitivno ulepšati dan, a nije ni čudo da je Sport Ilustrejtid izabrao baš nju da ponovo bude njihovo zaštitno lice.

>>> Kada se pojavila u seksi miniću, svi su gledali u noge Eženi Bušar na teniskoj žurci pred Australijan open (FOTO)

U crnim tangama, bez gornjeg dela, pravila je seriju fotki. Zatim je dobila drugi kupaći, ništa manje seksi, gde joj je guza posebno došla do izražaja.

Zatim je obukla i kupaći iz jednog dela, u kojem je imala i nekoliko poza na steni, zbog kojih su muškarci širom otvorenih usta gledali u predivan prizor na plaži.

Mnogi njeni fanovi jedva čekaju da je vide na terenu, ali tamo joj ne ide preterano dobro, iako je na početku karijere obećavala. Trenutno je tek 116. teniserka sveta, pa mnogi smatraju da je možda najpametnije da batali tenis i da se posveti manekenskom poslu, gde obara s nogu.

Fotografije, koje su nešto najbolje što ćete videti. Pogledajte ih OVDE.

VIDEO: Pogledajte i kako u kupaćem izgleda jedna od najseksi atleričarki, Darija Klišina

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA