Veselje u Partizanu, Jevtović parafirao, sa burmom kreće u novu sezonu

Fudbaler crno-belih oženio dugogodišnju izabranicu Jelenu, proslava sinoć u "Metropolu"

  • 1

Dva dana pred početak priprema za novu sezonu fudbaleri Partizana su dobili priliku da se još malo opuste na odmoru, pre nego što "udarnički" zapnu na terenu, i to na veselju kod saigrača-Marka Jevtovića. Mladi fudbaler i njegova devojka Jelena odlučili su da dugogodišnju vezu krunišu brakom i to su znali da proslave na pravi način.

>>> Crno-beli već u pogonu, proverili pluća, srce, u ponedeljak su već na terenu (FOTO)

Kako oboje drže do vere i tradicionalnih običaja, Jelena i Marko su crkveno venčanje odložili za kasnije, jer trenutno traje Petrovdanski post.

Otuda je održano opšinsko venčanje, a zatim upriličena i velika zabava u hotelu "Metropol", za porodicu, prijatelje, saigrače iz Partizana i sve one koji su bliski paru.

Marko Jevtović će ovoga leta verovatno sreću okušati u inostranstvu, u nekom novom klubu, a sjajna vest je što će na tom putovanju i izazovu imati, kao i do sada, punu podršku lepše polovine.

Redakcija Telegraf.rs od srca čestita mladom paru na lepom dogadjaju, uz želje da uskoro bude još lepših vesti i na privatnom i na poslovnom planu.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cile

    10. jun 2018 | 19:37

    Marko sve najbolje u zajednickom zivotu. Za devt meseci naslednika, prelep si a i mlada!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA