Federer: Novak mi je rekao da neće igrati

Švajcarac je jedan od organizatora egzibicionog turnira u Pragu

  • 1

Osvajač Vimbldona i najtrofejniji teniser sveta Rodžer Federer jedan je od organizatora egzibicionog turnira u Pragu koji je na programu 22 do 24. septembra.

>>> Federer se ubio k'o majka, pa mamuran došao na konferenciju: Zvoni mi u glavi, previše sam mešao pića (FOTO)

Na tom turniru će se takmičiti igrači iz Evrope protiv ostatka sveta.

Po šest igrača predstavljaće Stari kontinent, odnosno ostatak sveta – četvorica obezbeđuju učešće na osnovu plasmana na ATP listi (Za ostatak sveta Nišikori, Raonić, Sok, Kirjos, i Izner) dok preostalu dvojicu biraju selektori dveju ekipa.  Što se tiče Evrope nastupaće Nadal, Federer, dok je neizvestan nastup Endi Marija, a Novak Đoković je odustao zbog porodičnih razloga.

- Novak mi je već rekao da neće igrati jer u tom periodu očekuje rođenje drugog deteta. Još uvek čekam odgovor od Endija Marija, ne znam da li će igrati, ali bi svakako bilo sjajno - rekao je Federer.

Umesto Đokovića trebalo bi da Vavrinka ili Čilić nastupe na turniru. Zanimljivo je da će evropske igrače sa klupe predvoditi Bjern Borg a ostatak sveta Džon Mekinro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA