Đoković završio sezonu: Posvetiću se porodici i oporavku! (VIDEO)

Najbolji srpski teniser na svom Fejsbuk profilu objavio da se neće takmičiti do kraja seuone zbog povrede

  • 5

Novak Đoković je odlučio da do kraja sezone ne nastupa na turnirima zbog povrede lakta koja ga muči već godinu dana, nakon konsultacija sa doktorima i brojnim stručnjacima.

- Imam nešto da vam saopštim. Posle godinu i po dana problema sa laktom, što je kulminiralo u poslednjih mesec, dva, doneo sam odluku da neću igrati do kraja ove sezone. Nažalost, ovo je odluka koja je morala biti doneta. Vimbldon mi je svakako bio najvažniji turnir, ali tada je sve i eskaliralo. Konsultovao sam se sa mnogim doktorima i specijalistima, brojnim stručnjacima, i to tokom poslednjih godinu, godinu i po dana, a naročito u poslednja dva meseca.

- Svi su se saglasili da ke pauza neophodna. Ništa tu ne može da se dogodi odjednom, već treba pustiti da se prirodnim putem to oporavi. Profesionalno posmatrano, meni je to bilo veoma teška odluka, ali treba gledati pozitivnu stranu, verujem da se sve u životu dešava sa razlogom. Oko dva meseca neću uzimati reket u ruke, posvetiću se oporavku i porodici - rekao je Đoković putem Fejsbuk obraćanja javnosti, a uoči konferencije za novinare koju možete pratiti uživo na Telegrafu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA