VRATIĆU SE JOŠ JAČI: Đoković već doneo prvu važnu odluku o treneru za početak nove sezone! (VIDEO)

Novak već ima kostur stručnog štaba za početak naredne sezone kada će se vratiti na teren

  • 10

Novak Đoković je doneo odluku da se povuče iz tenisa na šest meseci i zbog povrede je završio sezonu. Ipak, nada se da će se vratiti još jači u narednoj sezoni, a kako je saopštio u u nju ulazi sa Andreom Agasijem kao glavnim trenerom, dok su i dalje u toku pregovori sa Mariom Ančićem.

- Andre Agasi je prihvatio da bude uz mene sada i od početka sledeće sezone. Jako sam zahvalan na podršci koju mi je dao, bio je uz mene i u Torontu kada sam posetio određene stručnjake. Jedva čekam da stanem na teren sa njim, da provedem vreme sa njim da uđemo u suštinu moje igre i da vidimo kako da se vratim još jači.

- Što se tiče ostalih, tu je Ulises fizioterapeut, treba da pronađem kondicionog trenera, više ih je u opticaju. Mario Ančić je i dalje prioritet, ali on tek treba da donese odluku. Potpuno je u drugom polju života, tu je izgradio život, u Njujorku se bavi finansijama. Pored njega, ima još ljudi u opticaju i sa njima se ne komunicira ukoliko on ne bude u mogućnosti - istakao je Novak.

Čitavu Novakovu konferenciju pratite OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA