≫ 

Đoković prvi put govorio o Federeru nakon osvajanja Vimbldona: Ponovo je pokazao da je veliki gospodin (VIDEO)

Srpski teniser upitan da li misli da ima neravnopravan tretman u svetskim medijima u odnosu na Švajcarca i Španca

  • 1

Do kraja 2017. godine nećemo videti Novaka Đokovića na terenu, i svetskoj javnosti će trebati vremena da se na tu činjenicu navikne.

Najbolji srpski teniser odlučio je i definitivno da se posveti oporavku lakta desne ruke bez operacije, što znači da narednih šest meseci neće učestvovati na zvaničnim turnirima.

Nije jedini igrač koji se odlučio da na sličan način napravi pauzu zbog zdravlja - zapravo, to je preporodilo njegove velike rivale Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Novak je upitan da li misli da ima neravnopravan tretman u svetskim medijima u odnosu na Švajcarca i Španca.

- Iskoristiću priliku da čestitam i Federeru i Nadalu na rezultatima ove sezone, pogotovo Federeru na ovom Vimbldonu. To što on radi je stvarno vredno svake pohvale - prvo je što je Novak rekao, a onda odgovorio na pitanje:

- Ne mislim da tu sad postoji neka teorija zavere ili nešto slično. Prosto, s jedne strane imam sreću, s druge strane možda ne, što sam u njihovoj eri. Zapravo, više imam sreću, jer upravo sam zbog njih dvojice najviše napredovao i postao teniser koji jesam danas. Dugujem im zahvalnost na tome, između ostalog. Normalno je očekivati sa neke strane da njih dvojica imaju više pažnje, ili prostora u medijima, kako god da hoćete vi to da nazovete. Ja se zaista ne opterećujem time, ali sa neke strane ako moram da posmatram, logično je jer su prosto postigli to što su postigli i zaslužuju svako poštovanje, na terenu i van njega. To je to - zaključio je Novak Đoković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA