Krajinović za Telegraf posle finala: Emocije su ga savladale, ali nam je otkrio prave razloge poraza!

Srpski teniser nije mogao da spava pred utakmicu karijere, previše je emocija bilo koje nije uspeo da kanališe u pravom smeru za duel protiv Džeka Soka

  • 7

Filip Krajinović je stao na korak od sna i izgubio je svoje prvo Masters finale u karijeri. Bolji od njega bio je Amerikanac Džek Sok, koji je slavio sa 2:1.

>>> Njoj je Krajinović poslao poruku i srce posle plasmana u finale: Da li je Nina najzaslužnija za Filipove sjajne partije?

- Bio je ovo težak meč, pred koga skoro nisam mogao da spavam. Previše emocija, očekivanja… U igračkom smislu, nisam smeo da izgubim prvi gem drugog seta. Noge me danas nisu slušale, a to je bio važan preduslov da danas budem na željenom nivou agresivnosti. Uz to, servis me nije služio kako je trebao, i takav razvoj u poenu je iziskivao da uložim mnogo više snage, koja mi je u trećem setu vidno ponestala.

- Postojao je pritisak momenta uoči ovakvog meča, to je sigurno. Svi događaji iz prošle nedelje su se nekako “skupili” pred ovaj meč, i to je uzelo svoj danak u finalu - o psihlološkoj slici pred meč nam kaže Filip.

- Jedva čekam da se naspavam sutra, da se malo opustim, i već ću biti mnogo bolje. Imam 2-3 nedelje odmora, i nameravam da ih iskoristim na pravi način, pred pripremu za narednu sezonu - rezimira svoje trenutne želje Krajinović, očigledno srećan što će već za koji sat biti u domovini, a ona ga nestrpljivo čeka, da ga puna srca pozdravi.

Pogledajte i šta je Krajinović rekao po završetku meča u intervjuu pred publikom:

Daljinac

(Vuk Brajović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanče

    5. novembar 2017 | 18:37

    Nema veze Filipe što si izgubio, samo nastavi tako i uspesi će doći.

  • Jelena Јеlic

    5. novembar 2017 | 18:36

    БРАВО ВЕЛИКИ ЈУНАЧЕ! ТОЛИКО НАПРАВИТИ ОДЈЕДНОМ! СВАКА ЧАСТ И СВЕ ЧЕСТИТКЕ! ХВАЛА ТИ ЗА СВУ РАДОСТ, ШТО СИ НАМ ПРУЖИО ОВИХ ДАНА!!!

  • Zvoncica

    5. novembar 2017 | 18:36

    Bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA