Meksikanci čuvaju mesto za Novaka: Otišao je od nas srećan, želimo ga opet takvog

Srpski teniser se posle povrede vraća na teren

  • 4

Organizatori turnira u meksičkom Akapulku sačuvaće specijalnu pozivnicu za srpskog tenisera Novaka Ðokovića, izjavio je direktor Raul Zurutuza.

Do 15. januara sledeće godine biće saopštena kompletna lista učesnika i da li će Ðoković drugi put nastupiti u Akapulku, koji se održava od 26. februara do 4. marta.

- Za sada ne znamo da li će Novak igrati, ostavićemo mu otvorenu specijalnu pozivnicu. Još nije objavio raspored u periodu kada se održava naš turnir, tako da ćemo sačekati. Ove godine je Meksiko napustio srećan, a mi bismo bili prezadovoljni da se opet pojavi. Uvek je važno dovesti tako atraktivne igrače - rekao je Zurutuza za lokalni list "El Sol Tihuana".

>>>Đoković odradio prvi trening sa Štepanekom, Agasi nadgledao! (FOTO)

Ðoković je prvi put igrao u Akapulku ove godine i to baš posle dobijene "vajld karte", a eliminisan je već u drugom kolu porazom od Argentinca Huana Martina Del Potra 6:4, 4:6, 6:4.

Posle oporavka od povrede najbolji srpski teniser na teren se vraća na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, pre nego što zvanično krene sezonu iz Dohe, što će mu biti jedina provera pred Australijan open.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 3seta

    5. decembar 2017 | 20:12

    Daće Bog, radova ćemo se opet Novaku i njegovim pobedama.

  • Antifa

    5. decembar 2017 | 21:57

    Ja i negledam tenis kako Nole neigra, nije zanimljiv bez legende. Jedva cekam da krene sa nastupima, koliko sam puta ostajao ga gledat do 4h ujutro a u 6 h na posao. Sve za sampiona.

  • 3seta

    5. decembar 2017 | 20:32

    Radovaćemo se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA