≫ 

Novakova majstorija izabrana za najbolji potez 6. dana Australijan Opena (VIDEO)

Dodaćemo i to da je viđena u veoma bitnom trenutku dvoboja protiv Španca

  • 0

Majstorija Novaka Đokovića na meču protiv Alberta Ramosa - Vinjolasa izabrana je za najbolji potez 6. dana Australijan Opena.

Novak je sredinom drugog seta sjajno odreagovao na mreži i tako sprečio Španca da uzme brejk. U tom trenutku Novak je vodio sa 4:2 i pitanje je kako bi se set (možda i meč) odvijao da je Vinjolas vratio brejk.

>>> Podigla suknjicu i pokazala guzu prilikom servisa: Hrvatica oduševila publiku na AO (FOTO)

>>> Đoković uz pesmu kultnog benda proslavio pobedu nad Špancem: Obožavam ih, oni su, jednostavno, besmrtni (FOTO)

Đoković je na kraju slavio rezultatom 3:0 i u narednom kolu igraće protiv Hujona Čunga, verovatno u ponedeljak rano ujutru.

Đoković je posle meča rekao:

- Mečeve u drugoj nedelji će odlučivati nijanse. Čung je drugačiji, mnogo kvalitetniji i zreliji igrač od našeg prvog meča u Australiji pre nekoliko godina. Pobeda koju je danas ostvario protiv Zvereva je jedna od najvećih u njegovoj karijeri, što znači da će biti izuzetno motivisan i na visokom nivou samopouzdanja za naš meč.

- Njegova igra je kompletna, snažna, ne pravi puno grešaka i svestan sam zahteva koje će meč protiv takvog protivnika nositi sa sobom.

Imao je srpski as i problem sa povredom, pa je tokom meča protiv Španca tražio i medicinski tajm-aut.

- Problem sa nogom se pojavio danas na meču, što je u tom trenutku predstavljalo donekle i iznenađenje za mene. Odlučio sam se da uzmem medicinski tajm-aut, iako zam osećao da mi takav bol i povreda neće toliko smetati da bi me sprečila da završim meč. Jasno je da je ona prouzrokovana naporima iz meča sa Monfisom - jasan je bio Đoković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA