Beker stao uz Federera posle Australijan opena! (FOTO)

Hoće li ovo poljuljati veliko prijateljstvo Nemca i Đokovića?

  • 12

Legendarni nemački teniser Boris Beker i veliki prijatelj Novaka Đokovića ponovo je u centru pažnje zbog fotografije sa Rodžerom Federerom koju je okačio na svoj Tviter profil.

>>>Teniska elita napala Federera posle finala: Dve stvari su organizatori napravili kako bi imao prednost nad Čilićem!

On je posle Federerovog 20. Gren slem trofeja na svoj profil okačio fotografiju na kojoj pozira sa ovogodišnjim osvajačem Australijen opena, a tu je i trofej namanjen pobedniku.

Ipak, ono što se nikako neće dopasti navijačima Đokovića, naročito onima u Srbiji, jeste komentar kojim je Nemac pružio podršku švajcarskom teniseru:

- Njegovo putovanje u istoriju se nastavlja!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petra

    28. januar 2018 | 22:45

    Tako i treba. Uz takvog asa treba da stane takodje nekada veliki as. On je i uz Noleta. To su velikani ovog sporta.

  • Rogozin

    28. januar 2018 | 22:32

    Kod svih tih vrhunskih sportista gde je NIKE glavni sponzir, oni su privilegovani i povlasceni. Tako je bilo i sa Armstrongom, Phelpsom koji je i pored NIKE imao i OMEGA, tako i sa Federerom. Neverovatno je koliko je on nesportski covek. Zasto je prihvatio da igraju u zatvorenom stadionu kada se zove Australian Open? Za Djokovica nisu mogli da zatvore krov. Sve ovo ima smisla kada se pogleda sta sve finansira njegov glavni sponzor.

  • Rogozin

    28. januar 2018 | 22:35

    A da se pita dr. Fuentes za komentar u vezi ovog fenomena koji u svojoj 36 igra bolje nego u svojim najboljim godinama, kako je to moguce. On sigurno zna odgovore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA