≫ 

Novak nikada nasmejaniji, fleksibilniji i spremniji: Trenira sa loptom, druži se sa Tajsonom i sanja titulu Indijan Velsa! (FOTO) (VIDEO)

Vreme je za veliki povratak na teren

  • 5

Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković obavio je poslednje pripreme pred početak prvog meča u Indijan Velsu i nema sumnje da je pitanje momenta kada će ponovo biti onaj stari.

>>>Ciljevi su drugačiji, samo želim da igram i budem zdrav: Đoković o sportskim prioritetima pred Indijan Vels (FOTO) (VIDEO)

Čini se da je ovoga puta Nole rešio da malo promeni način na koji ulazi u prvi meč ATP turnira. Za razliku od poslednjih meseci, kada je tražio neophodan mir, sada je dane pre početka turnira provodio poptuno drugačije.

Osmeh na licu za vreme treninga, svakako, je nešto što smo svi želeli da vidimo. Bez steznika na laktu , uz dvojicu trenera i sa velikom fitnes loptom kao neophodnim rekvizitom Đoković je radio vežbe istezanja i fleksibilnosti.

Takođe, za sebe je odabrao i neobičnog sparing partnera, ćerku čuvenog Majka Tajsona, Milan, koja je razmenila nekoliko udaraca sa Noletom, da bi potom uz fotografiju na Instagramu napisala:

- Naletela sam na svog prijatelja Noleta, posle tri godine. On je najbolji i baš kul.

Naravno, tu je bio i Gvozdeni Majk sa kojim se srpski teniser pozdravio i prijateljski proćaskao.

Na osnovu svega viđenog poslednjih dana, smrknuto lice, briga i napetost su, barem za sada, prošlost. Na radost svih navijača primetan je veliki motiv i želja za tenisom, a u prilog tome ide i činjenica da oko lakta, na treninzima, nije bilo čuvenog steznika koji umanjuje bol.

Đoković je bio vrlo raspoložen kako na treninzima, tako i na društvenim mrežama. Sa fanovima je delio dosta fotagrafija i snimaka kojima je motivisao i njih i sebe.

 
IDEMOOOOOO #BNPP018 #TeamDjokovic A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

U svakom slučaju, kako je i sam izjavio, najvažnije je da igra i bude zdrav, a rezultati će već doći pa i prvo mesto na ATP listo neće biti daleko.

Meč protiv Japanca Tara Danijela na Indijan Velsu počinje oko 21 sat što će ujedno označiti i veliki, konačni povratak Srbina na teren. Srećno Nole!

Daljinac

(Saša G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДР

    11. mart 2018 | 19:46

    Што се мене тиче, не мора више ништа да освоји,био и остао наша дика!!!

  • BB

    11. mart 2018 | 19:50

    Da sačekamo kraj turnira, pa onda komentari.

  • DARKO 100%

    11. mart 2018 | 19:36

    Cool brate!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA