Đoković sa "Reiki" učiteljem Žarkom traži neophodni mir (FOTO)

Nadamo se da će ova metoda da upali

  • 49

Novak Đoković vratio se na teren posle operacije lakta u Indijan Velsu gde je poražen od Japanca Danijela Taroa sa 2:1. Međutim, nastavlja sa treninzima, a pored Agasija i Štepaneka, njegovom timu pridodat je još jedan član - Reiki učitelj Žarko.

>>>Nema inicijative, fajterskog duha i gladi: Šta smo još videli na prvom meču Đokovića posle operacije lakta? (VIDEO)

Kako prenosi B92, Novak je otišao u Ameriku, u Las Vegas pre nekoliko nedelja kako bi trenirao kod Andreja Agasija, a tamo je bio i pomenuti Reiki majstor Žarko Ilić koji je i ranije sarađivao sa Noletom ksko bi mu pomogso da pronađe "neophodan mir".

 
IdemoA post shared by Zarko Ilic (@zarko.ilic) on

- Sve polazi od glave, zar ne? Putovao sam po celom svetu, od Srbije, preko Evrope, Azije, Centralne i Južne Amerike i istraživao. Među raznim tehnikama isceljenja koje sam susreo na svom putu zasijao je Reiki. Bolest savremenog doba pre svega je bolest duha, a ne tela i uma", stoji na Ilićevom zvaničnom sajtu pod pitanjem "Ko sam ja?"

Još uvek nije poznato hoće li Žarko biti stalni član Novakovog tima ili će uz njega biti povremeno, kao što je to slučaj sa Pepeom Imasom.

 
PeaceA post shared by Zarko Ilic (@zarko.ilic) on

- Zahvaljujući formalnom obrazovanju iz medicine mogu da se približim ljudima. U mom iskustvu i traganju i Zapadni i Istočni pristup isceljivanju se integrisao. Zbog toga je moj jezik razumljiv zapadnom čoveku koga bi holistički pristup Istoka na prvu loptu odbio. Krećem od stanja tela i emocija, vraćam se umu i duhu kombinujući sve tehnike koje sam naučio i povezujem ih Reikijem.

- Moj stil nije pretenciozan, pristupačan je i bez pompe. Moje učenike i pacijente (a svi su oni moji prijatelji) učim kako da što lakše integrišu Reiki u svakodnevni život. Posmatram energetsko stanje i nudim lek kroz metaforičnu priču koja problem prikazuje ogoljeno i jasno.

 
Chichen ItzaA post shared by Zarko Ilic (@zarko.ilic) on

- U tome se krije motivacija stotine mojih učenika da rade na sebi kako bi pronašli mir, spokoj i radost u zdravom životu. U pitanju je tehnika koja, iako duboko ukorenjena u duhovnim učenjima Istoka, podjednako pomaže i verniku i ateisti i agnostiku jer ima svoje uporište u savremenoj nauci. Potrebno je samo malo otvoriti um i biti spreman na rad na sebi -  istakao je Žarko na svom sajtu.

Na osnovu objavljenih fotografija, Reiki majstor i najbolji srpski teniser su obišli kanjon Kolorada, verovatno kao vid terapije.

Đokovića ćemo najverovatnije gledati na turniru u Majamiju, od 19. marta do 1. aprila.

 
IdemoA post shared by Zarko Ilic (@zarko.ilic) on

 
Bike Day A post shared by Zarko Ilic (@zarko.ilic) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ante

    13. mart 2018 | 11:08

    Čika Nole?????!!????? Ma pusti ta prenemaganja sa Reiki i kikiriki, bež od žene, tašte, familije, pokupi pare, nadji neku veselu ženu da ti svaki dan kuva vojničku pasulj, krkaj čvarke i kulene, razgali sa Vrancem i domaćom lozom, nikad se više ne vraći sportu, troši te silne milione i uživaj sledećih 80 godina!!

  • ZLATKO

    13. mart 2018 | 11:06

    Boze, spasi nas ovakvih ucitelja ! Novace krenuo si nizbrdicom i sve vise hvatas zalet ka dnu.

  • B

    13. mart 2018 | 19:26

    Nole okreni se Isusu Hristu koji jedini moze dati pravi mir

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA