Da li se sećate kada je Đoković poslednji put izgubio tri uzastopna meča?

I ko su mu bili protivnici?

  • 7

Davno beše ta 2007. kada je Novak Đoković poslednji put izgubio tri uzastopna meča, kao što je to slučaj sada u 2018. godini.

Benoa Per je bio bolji od našeg asa na otvaranju turnira u Majamiju i na taj način je samo potvrdio da Novak više nije onaj stari.

Ali i produbio taj negativan niz koji je krenuo od Australijan opena i meča sa Hjeonom Čungom. Srbin je posle toga otišao na operaciju lakta i vratio se na teren protiv Danijela Tara na Indijan Velsu. Izgubio je...

Dakle, poraz od Pera mu je treći uzastopni i to nas je vratilo u pomenutu 2007. godinu.

Novak je tada, doduše, vezao pet uzastopnih poraza. Najpre je izgubio u finalu Madrida od Davida Nalbandijana,a onda i u parizu od Fabrisa Santoroa. Zatim je stigao završni masters i tri poraza u grupi - od Davida Ferera, Rišara Gaskea i Rafaela Nadala.

Nedugo zatim krenuo je strmoglavi uspeh Đokovića koji je već na početku 2008. osvojio AO.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikica

    24. mart 2018 | 14:28

    Novače ako hoćeš da se baviš tenisom, uozbilji se i igraj. Dok si bio prvi svi su te 'voljeli.' A sada, kada se boris da se vratiš na teren, i da zaigraš kao nekada. A možeš to. Odjednom ne veruju u tebe.Nadam se da je prošla kriza. Igraj tenis, i, ako nećeš za mene si ostao najbolji teniser svih vremena.

  • Bultaco

    24. mart 2018 | 17:43

    Сам је рекао да му тенис више није приоритет и да има других ствари у животу осим тениса... Резултат таквог размишљања је више него видљив, када се још дода нови начин исхране разне медитације уместо концетрације на суштину а то су тренинг игра и победа, онда наравно нове успехе и пехаре може само да сања.

  • Milica

    24. mart 2018 | 15:56

    Mnoooogo mi je žao. Sportista poput njega, neće se pojaviti u narednih pola veka, želim da vam igra i postiže rezultate, ali mislim da je nažalost početak kraja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA