≫ 

Lajović uzeo dva seta trećem teniseru sveta, pa osetio zver u Nemcu!

Srpski teniser "skupo prodao" kožu protiv Aleksandera Zvereva, drugi favorit za osvajanje Pariza posle preokreta u trećem kolu

  • 3

Srpski teniser Dušan Lajović poražen je od Aleksandera Zvereva u drugom kolu Rolan Garosa rezultatom 3:2 (2:6, 7:5, 4:6, 6:1, 6:2) i oprostio se od daljeg učešća na drugom Grend slemu sezone, makar kada je reč o singlu,.

U dublu, u paru sa Florijanom Majerom predstoji mu duel sa Soarešom i Džejmijem Marijem.

Bilo je ovo zaista dobro izdanje drugog najboljeg srpskog igrača, koji se protiv trećeg svetskog tenisera i drugog favorita za osvajanje Pariza, suočio i sa spoznajom koliko je trenutno daleko od samog teniskog vrha.

>>> Đoković prošao u 3. kolo Rolan Garosa, ali brine to njegovo bespotrebno kockanje!

Lajović je imao u rukama sjajnih 2:1 u setovima, delovalo je da može da ide do kraja u istom ritmu, međutim bila je to samo fatamorgana: četvrti i peti set bili su surova demonstracija kvaliteta i klase 21-godišnjeg nemačkog tenisera, te nemoći Srbina da odgovori na atomski tenis rivala.

Za nešto više od sat vremena Zverev je osvojio poslednja dva seta, autoritativno i dominantno 6:1 i 6:2, potvrdio epitet velikog favorita koji je, doduše, morao da opravda pojačanim angažmanom protiv odličnog Lajovića.

Duciju ostaje da akumulira pouke koje je usvojio u duelu sa superiornim nemačkim igračem i pognute glav nastavi sezonu u kojoj, sasvim sigurno, može ponoviti i nadmašiti rezultate iz prethodne godine.

Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sloba

    30. maj 2018 | 20:55

    Bravo Dusane,igrao si majstorse udarce sto me je odusevilo odavno nisam video tako nesto sve cestitke ja mislim ove pa do naredne god. ti si u top 10 ako ne i pet ,nedaj boze da je u drugom kolu dobijo Nole Zvereva?super sve je proslo kako treba ga si skinuo tog Zvereva bila bi to senzacija,narocito za zapadnjake,jos jednom BRAVO!

  • Kroka

    30. maj 2018 | 21:09

    Bravo Duci 👏

  • ДР

    31. maj 2018 | 05:58

    Шта браво!??Најобичнији пацер, који се утопио у шаблон нашег и женског и мушког тениса( самопобеђивање)!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA