≫ 

Ne postoji plan protiv najboljih igračica, igram najbolje što mogu: Danilovićeva dečije iskrena posle najvećeg uspeha!

Srpska teniserka ušla na turnir kao "laki luzer", a došla do polufinala

  • 6

Talentovana srpska teniserka Olga Danilović, nakon što je izborila prvo WTA polufinale u karijeri, poručila je da se sjajno oseća zbog pobede nad 10. igračicom sveta Nemicom Julijom Gerges.

Ćerka legendarnog srpskog košarkaša Predraga Danilović, danas prvog čoveka KŠ, savladala je Gerges 6:3, 6:3 za mesto među četiri najbolje teniserke na turniru u Moskvi.

- Velika pobeda, posebno što sam igrala protiv jedne od najboljih teniserki sveta u ovom trenutku. Neverovatan je osećaj... Ovo mi je bio najteži meč u Moskvi, možda rezultat ne govori tako - rekla je Danilović posle meča na konferenciji za medije.

Trenutno živi svoj sportski san : Olga Danilović Foto: Виктор Червяков

Ona je dodala da nije imala veliki plan, kao što ga neće imati ni sutra u borbi za finale protiv Beloruskinje Aleksandre Sasnovič.

- Ne postoji veliki plan protiv najboljih igračica sveta, treneri su mi rekli da igram najbolje što mogu, da ne paničim, da budem fokusirana, ne osciliram i da se borim do kraja. Ne znam puno o Sasnovič, ali znam da je dobra teniserka i da je imala uspeha u FED kupu. Igraću moju igru kao što sam danas i videćemo šta će biti".

Danilović je do glavnog žreba u Moskvi stigla kao "srećni gubitnik" i iznela je jednu anegdotu kako je saznala da je završila takmičenje.

Može li do prve titule u karijeri? Olga Danilović Foto: Виктор Червяков

- Igrala sam rano kvalifikacije, oko 10 sati i kada sam izgubila mama mi je kupila avio karte za povratak. Šetala sam Crvenim trgom kada mi je trener je javio da se vratim nazad na turnir, pitala sam "Zašto? Izgubila sam i idem kući sutra", a on mi je odgovorio da sutra izlazim na teren kao "laki luzer". To je bilo neverovatno".

Sedamnaestogodišnja Danilović podsetila je ruske novinare da joj je Novak Ðoković teniski idol.

- Srbija je napravila velike tenisere, u ženskoj konkurenciji Ivanović, Janković i sigurno imam na koga da se ugledam-  zaključila je Danilović.

VIDEO: Kako je Novak "ubijao" vreme pred finale Vimbldona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ГС

    27. jul 2018 | 15:11

    Нормално дете. Све најбоље, душо, далеко ћеш догурати на радост Србије. ⚾⚾⚾⚾

  • Ja

    27. jul 2018 | 14:41

    Ziva bila lutko😊puno sreće sutra😘💝

  • srbin iz srbije

    27. jul 2018 | 14:34

    Ova njena izjava je i kljuc uspeha.Za dve godine bice broj 1 u zenskom tenisu,ima takmicarsku crtu u sebi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA