Ovako se stvaraju šampioni! Novakova igra sa sinom Stefanom je jedna od najlepših stvari koju ćete videti danas (VIDEO)

Lep snimak raznežio Đokovićeve fanove

  • 6

Novak Đoković se polako sprema za nove teniske izazove u Americi, a prvi asistent ovaj put mu nije ni Marijan Vajda ni Pepe Imaz, već sin Stefan.

Mališan je već bio hit Vimbldona na kom je Novak osvojio titulu, a sada je oduševio Novaka posle jednog od treninga u Marbelji.

- Pokušavam da sustignem Stefana, ali izgleda da je on sve brži i brži. Presrećan sam što mogu da provedem vreme s njim napolju. Stvarno se uvek trudimo da što više vremena provedemo zajedno na otvorenom, u prirodi. Uopšte nije lako angažovati i zabaviti decu napolju, ali imao sam sreće da naiđem na jedan poligon gde deca uče da voze bicikl. Stefan je video jednog dečaka kako trči po poligonu i to mu se baš svidelo, pa se i on priključio, a poveo je i mene sa sobom - započeo je Novak priču o svojoj avanturi.

- Taj mali dečak je motivisao mog sina i po ko zna koji put dokazao da jedni druge možemo inspirisati jednostavnim stvarima. Osećam se stvarno blagoslovenim što mogu da provodim vreme sa Stefanom i da gledam kako raste. Deca se brzo menjaju, pokušavam sebe da podsećam na to što češće. Tokom vremena koje provodimo zajedno mogu pozitivno i negativno da utičem na to kako će se on razviti. Toliko sam zahvalan što sam roditelj. Učitelj i učenik sa svojim sinom u isto vreme. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ateista

    1. avgust 2018 | 14:50

    E da su svi kao Novak! Taj covek ZASLUZUJE veliko poštovanje!!!!

  • Zika

    1. avgust 2018 | 14:13

    A zar nekom nije najlepsa stvar danas da vidi svog sina ??

  • Milica

    5. avgust 2018 | 07:56

    Kamo lepe sreće da je svaki roditelj poput tata Noleta. Naśa deca bi rasla zdrava i vesela. A ne uz telefone, tablete. ..Treba se posvetiti deci. A ne samo roditi ih. Nije stvar u novcu. U želji i ljubavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA