≫ 

Ko je čovek u Novakovoj loži koji u džemperu i jakni gleda meč, dok se igrači tope na terenu? (FOTO)

Nada Macura bi bila ponosna na njegovo "slojevito" oblačenje

  • 17

Novak Đoković uspešno gazi rivale u pohodu ka finalu US Opena, a sa njim sve "muke" vreline u Njujorku podnosi i njegov boks, kao što je bio slučaj u duelu sa Milmanom, kada je vikao ka svojoj supruzi i tražio tablete.

Ali, to nije bila jedina situacija kada je Novakov boks bio u prvom planut tokom četvrtfinalnog meča, tokom kojeg je čak Milman od Đokovića tražio pauzu od vreline, koju je naš najbolji teniser rado prihvatio.

Ipak, iako je u Njujorku bilo toliko vrelo, u Đokovićevom boksu je sedeo čovek koji je bio u jakni, ispod koje je imao košulju i džemper, a preko i šal.

Na društvenim mrežama su se pitali ko je čovek koji nosi jaknu i šal na +30, dok se igrači tope na terenu.

Foto: Tanjug/AP

U pitanju je Novakov menadžer, Edoardo Artaldi. Italijan očigledno želi dobro da izgleda i da bude elegantno obučen čak i kada je toliko vrelo da bi mnogi najradije bez majice gledali meč.

 

VIDEO: Šou Đokovića i Vajde na treningu na US Openu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    7. septembar 2018 | 08:49

    Elegantno da izgleda sa majicom, duksom i saokom preko???? Tesko!

  • Miki

    7. septembar 2018 | 11:46

    To je čovek koji ili ima problem sa stitnom zlezdom, ili je tip čoveka, koji se izuzetno stresira, (pogledajte samo sa koliko koncentracije on posmatra - i to ga trosi, tj. I zato njemu nije toliko baš vruce), ako je jedno+drugo, njemu nikada nije ista temperatura kal ostalima, tj. On će uvek biti mnogo više odevno navucen nego drugi ljudi u isto temperaturnoj situaciji.(imam slucaj u porodici pred očima mi je!).

  • Sanja

    7. septembar 2018 | 11:29

    Klasičan Italijan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA