≫ 

Janko Tipsarević u humanoj misiji: Dođite na turnir poznatih, garantujemo dobar tenis i zabavu! (VIDEO)

Lep gest našeg asa

  • 1

Janko Tipsarević organizovao je humanitarni teniski turnir na kom će učestvovati poznate ličnosti, a koji će se održati narednog vikenda.

- Dragi prijatelji tenisa, veoma sam srećan što mogu da vas pozovem da budete naši gosti na sedamnaestom Porše humanitarnom teniskom turniru poznatih ličnosti Srbije, koji će se održati ovog vikenda – 29. i 30. septembra – na terenima Teniske Akademije Tipsarević, u Sportskom centru Olimp – na Zvezdari - poručio je Tipsa.

Foto: Promo

- Po prvi put ćemo ugostiti teniski humanitarni turnir poznatih sa najdužom tradicijom u Srbiji – kako bismo zajedno uživali u sjajnoj zabavi, fer-pleju i drugarstvu – i dali svoj doprinos pomoći koja je namenjena deci udruženja „Uvek sa decom“ sa instituta za onkologiju u Beogradu. Dođite i povedite svoje prijatelje, decu – ili roditelje – da se družimo uz odličan tenis i razonodu koji samo zvezde naše javne scene mogu prirediti!

Ulaz je slobodan, program će trajati od 10 do 17 časova.

 
 
 
View this post on Instagram

Dragi prijatelji tenisa, Veoma sam srećan što mogu da vas pozovem da budete naši gosti na sedamnaestom Porše humanitarnom teniskom turniru poznatih ličnosti Srbije, koji će se održati ovog vikenda – dvadeset devetog i tridesetog septembra – na terenima Teniske Akademije Tipsarević, u Sportskom centru Olimp – na Zvezdari. Po prvi put ćemo ugostiti teniski humanitarni turnir poznatih sa najdužom tradicijom u Srbiji – kako bismo zajedno uživali u sjajnoj zabavi, fer-pleju i drugarstvu – i dali svoj doprinos pomoći koja je namenjena deci udruženja „Uvek sa decom“ sa instituta za onkologiju u Beogradu. Dođite i povedite svoje prijatelje, decu – ili roditelje – da se družimo uz odličan tenis i razonodu koji samo zvezde naše javne scene mogu prirediti! Ulaz je slobodan, odsustvo ne opravdavamo, zadovoljstvo je garantovano! Teniska Akademija Tipsarević i poznati vas čekaju ovog vikenda na Olimpu!A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on

 

VIDEO: Novak Đoković "upucao" Federera u leđa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA