Urnebesna izjava hrvatskog selektora: Nije Đoković jedini koji ima kompleks od Ive!

Selektor Dejvis kup reprezentacije Hrvatske Željko Krajan objasnio je koliko se divi Divu sa Šalate

  • 1

Ivo Karlović je postao najstariji pobednik na jednom masters turniru jer je sa punih 40 godina i 11 dana prošao do četvrtog kola Mastersa u Indijan Velsu.

- Kapa do poda. Neverovatno je šta radi. Svako malo kažemo da proživljava drugu mladost, a ovo je treća ili četvrta Ivina mladost. Najstariji je igrač s pobedom u istoriji Masters turnira. Fantastičan uspeh. Samo neka ga zdravlje posluži i, uveravam vas da još nije kazao sve na ovom Indijan Velsu.

- U pobedi protiv Borne Ćorića pokazao je da ima odličnu igru s osnovne linije, servis mu je standardno sjajan i niko, baš niko, u ovom trenutku ne bi protiv njega da stoji s druge strane mreže - rekao je Krajan za Index.hr.

Rodžer Federer i Rafael Nadal nemaju pozitivan skor sa prvim teniserom planete Novakom Đokovićem, ali Karlović ima. Za sada je 1-2 u zvaničnim mečevima u korist hrvatskog igrača a selektor Hrvatske se tim povodom našalio.

- Nije Novak jedini koji ima komplekse od Ive (smeh). Nije lako igrati protiv njega. Uvek zavisiš od lopte ili dve, od taj-brejka, a užasno je teško igrati protiv takvog pritiska koji Ivo nameće. Čak i najboljima je muka kad vide da moraju na Karlovića jer znaju da, ako izgube servis, da je set verovatno gotov - kaže Krajan.

On je dodao i da servis, mada najjače oružje hrvatskog tenisera, nije i jedino.

- Pogledajte mu forhend. Iz bekhenda ne igra spin, ali mu je slajs vrlo neugodan i taj je udarac doveo gotovo do savršenstva. Igra na mreži mu je vrlo dobra, a na kraju, da ima samo servis, zar bi u karijeri ostvario ovakve rezultate? - pita selektor Hrvatske.

VIDEO - Nole je najbolji sportista na svetu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ..

    12. mart 2019 | 21:00

    Nemojmo biti smesni. Deckic nikada nije bio teniser. Da mu nije servisa ne bi ga ni bilo,i to ne zato sto je super talentovan,nego jer ga ima 2,5 metra. Plaky 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA