≫ 

Federer neprijatno iznenadio svet: Švajcarac ne igra na Rolan Garosu

Švajcarski teniser je inače planirao da učestvuje na gren slemu u Parizu

  • 20

Rodžer Federer neće učestvovati na Rolan Garosu!

Švajcarski teniser rastužio je navijače i svetsku tenisku javnost informacijom da neće biti u mogućnosti da se takmiči na drugom gren slemu ove sezone.

Podsetimo, Federer je od početka sezone osvojio Australijan open, pa Indijan Vels i Majami, a potom je najavio da će pauzirati do Rolan Garosa.

U svom saoštenju je istakao:

"Radim veoma naporno na terenu i van njega u prethodnih mesec dana, sve u cilju da ostanem na turu što duže. Osećam da je najbolje da ove godine preskočim deo sezone na šljaci, i pripremim se za travu i tvrdu podlogu. Početak godine za mene je bio magičan, ali moram da prepoznam to da će raspoređivanje turnira biti ključ moje dugovečnosti. Zato smo moj tim i ja shvatili da samo jedan turnir na šljaci nije u interesu mog zdravlja i pripreme za ostatak sezone. Nedostajaće mi navijači u Francuskoj, koji su mi oduvek pružali podršku, i radujem se što ću ih videti na Rolan Garosu naredne godine".

Rolan Garos ove godine startuje 22. maja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posmatrac

    15. maj 2017 | 21:38

    Ali zato osvaja Wimbldon i US OPEN , nisam njegov navijač ali nisam lud , sve je čista nameštaljka , ko se slaže sa mnom + , a ko ne - .

  • Dalibor

    15. maj 2017 | 22:06

    Gde mi rekoste pred spavanje da ne igra, ne znam kako ću da zaspim sad

  • Mirni Mirko

    15. maj 2017 | 21:31

    Da mu nisu namestili 2009. da ga osvoji nikad ga ne bi ni imao u kolekciji nema ga ni Pit Sampras ,jednostavno takvi su igraci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA