PANIKA OKO ŠUMIJA: Menadžerka se ne javlja s novim informacijama o stanju vozača!

Istražitelji su angažovali stručnjake za skijašku opremu i tražili još vremena kako bi utvrdili uzroke nesreće koju je doživeo bivši vozač Formule 1. Doktori se još nisu odvažili da ga probude iz veštačke kome, čime se rizikuje da slavni Nemac živi kao biljka

  • 1

Mihael Šumaher više nije u životnoj opasnosti, ali situacija oko njegovog stanja je sve neizvesnija. Mnogi predviđaju da je nekadašnji šampion Formule 1 trebalo odavno da se probudi iz kome, ali on polako ulazi u četvrtu nedelju u besvesnom stanju.

S obzirom da je u komi više od dve nedelje, stručnjaci predviđaju da bi Šumaher bukvalno mogao da živi "kao biljka", s obzirom da neće moći da se hrani samostalno, niti da govori. Menadžerka porodice Sabine Kem poslednji put se javnosti obratila u petak 17. januara, potvrdivši ono što se već znalo, a to je da je stanje Nemca stabilno.

Takođe, objavljivanje rezultata istrage o skijaškoj nesreći biće odloženi.

Istražiteljima treba više vremena, tačnije dve nedelje, kako bi utvrdili uzroke skijaške nesreće koju je Šumaher doživeo 29. decembra 2013. godine. Nakon pomenutog perioda, rezultati istrage će biti predstavljeni na konferenciji za medije.

Naime, u istragu su uvršteni i stručnjanci za opremu za alpsko skijanje (ENSA) kako bi se utvrdili detalji koji fale da bi se tačno utvrdilo šta se desilo.

Francuski istražni organi pregledali su kameru, predatu početkom januara, koju je na kacigi nosio Šumaher kada je pao na neobeleženoj stazi u Meribelu, a tužilac Albervila Patrik Kensi otkrio je nedavno da je kamera otkrila bitne detalje nesreće.

Javnosti je saopšteno da je Šumaher vozio 20 kilometara na čas.

"Bild" prenosi da se u medicinskim krugovima govori da nema značajnog boljitka stanja vozača. Još nije poznato kada će se doktori odlučiti na to da ga probude iz veštačke kome.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lo.ol

    23. januar 2014 | 19:20

    Daj bre budite tog coveka vise. Po meni je bolje da bar probaju da ga probude sad dok je moguce da nastavi iole normalan zivot, nego kasnije pa da ceo zivot provede kao biljka. Budite ga pa sta mu Bog da, covek je legenda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA