(VIDEO) HUMANITARNA FONDACIJA NOVI BEOGRAD "JEDNAKA ŠANSA ZA SVE" prikupila više od 170 miliona dinara!

Humanitarnoj fondaciji "Jednaka šansa za sve", koja je formirana za skupljanje pomoći za bolesnu decu, obeležila je dve godine uspešnog rada i postojanja, i ovom prilikom podelila zahvalnice svima koji su velikodušno učestvovali u ovim akcijama

  • 1

Humanitarna fondacija Novi Beograd čiji je moto "Jednaka šansa za sve", svečanom dodelom zahvalnica za humanitarni rad obeležila je dve godine postojanja. Prikupljeno je više od 170 miliona dinara sa preko 1 milion pristiglih SMS poruka, uz pomoć kojih je obezbeđeno lečenje za 56 korisnika fondacije.

SVAKI SEKUND ZNAČI ŽIVOT: Za Nemanju sat otkucava, ali ŠANSA postoji! (FOTO)

Naš poznati vaterpolista Aleksandar Šapić odlučio je da sve svoje osvojene medalje, donira u humanitarne svrhe. On je ujedno i osnivač ove fondacije i predsedsednik opštine Novi Beograd.

I MI SMO SE LEČILI ZAGRLJAJEM: Zagrli za retke - zagrli za Ginisa (FOTO)

-Poenta doniranja ovih medalja, treba da pokaže da ne postoji ništa vrednije od ljudskog, odnosno dečjeg života. Nisam imao da dam ništa vrednije od toga. Imam svoju porodicu i imam medalje - rekao je vaterpolista.

TEODORA MOŽE DA ZASPI I DA SE VIŠE NIKAD NE PROBUDI: Pomozimo da se ovom anđelu produži život! (FOTO)

Telegraf je dobio svoju zahvalnicu za učešće i doprinos ovoj humantirantoj akciji.

- Za Telegraf i Comtrade je ovo veća nagrada nego sve one poslovne nagrade koje se dobijaju u toku godine. Ova nagrada podseća da ste čovek, a druge da ste uspešan biznismen ili urednik - rekao je Aleksandar Jovanović urednik portala Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA