≫ 

NIJE MI DOBRO! Uplakana Luna teško podnela što je Sloba izabran za potrčka, a onda je osula ŽESTOKU paljbu po Miljani! (FOTO)

- Ja se gušim ovde, ne mogu da spavam noću. Šta tu nije jasno? Nije mi dobro - bila je besna Luna

  • 56
Printskrin: TV Pink

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović izabrani su za ovonedeljne potrčke, odlučila je Miljana Kulić, koja je izabrana za ovonedeljnog vođu rijalitija. To što će pevač opet biti u izolaciji pogodilo je Lunu Đogani, koja je i zaplakala. Sloba je iskritikovao Miljanu, a Kulićeva je htela da promeni odluku, ako joj produkcija dozvoli to.

- Ljudi, ovo je igra. Šta vam je? - rekla je Miljana.

- To nije igra, nije mi dobro. Je l' ti to nije jasno? Ja se gušim ovde, ne mogu da spavam noću. Šta tu nije jasno? Nije mi dobro - bila je besna Luna.

Printskrin: TV Pink

- Nisam mislila ništa loše. Nisam dvolična osoba, meni je Sloba drag... Ovo je psihološka igra, zato sam izabrala njih dvoje - rekla je Milana.

- Je l' mogu da pitam? Luna, u čemu je konkretno problem?

- Problem je što mi nije dobro, imam probleme sama sa sobom. Ne spavam dobro, gušim se... Skupilo se sve. Imam 21 godinu, nikada mi se nije desilo da sam pod takvim stresom. On je jedina osoba pored koje legnem da se osećam dobro - rekla je, između ostalog, Luna.

Pogledajte snimak:

Intervju Lune Đogani pred ulazak u "Zadrugu":

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rakun

    27. februar 2018 | 00:47

    Sad ce Luna na konsultacije sa mamom.

  • xxx

    27. februar 2018 | 00:41

    A bilo ti je odlicno kad si mrtvo ladno uletela u krevet ozenjenog coveka!? Napolje!!!!

  • app

    27. februar 2018 | 00:00

    Dosta vise da slusamo Lunine razmazene zalopojke svaki dan njoj nesto nije po volji, micite je vise sa ekrana zar ne vidite da se svima popela na glavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA