≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od druge. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Ruski Vrhovni sud je poništio presudu suda niže instance koji je vođi opozicije i velikom kritičaru Kremlja Alekseju Navalnom odredio kaznu od pet godina uslovne. Više pročitajte OVDE.

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da za njegovog brata Andreja niko ne može da kaže ni da je nešto ukrao, niti da je bilo šta dobio od države, te da je njegova jedina krivica – što mu je brat. Kompletnu vest pročitajte OVDE.

Tokom meča sa Davidom Gofanom, koji je olako dobio rezultatom 2:0, Đoković je grmeo na sudiju Marfija zbog jedne amaterske odluke. Srpski teniser je nakon meča sa Gofanom detaljno objasnio izveštaču Telegrafa šta se zapravo dogodilo. Više pročitajte OVDE.

Građane Srbije od januara sledeće godine čeka još jedan talas poskupljenja, a novim cenama najviše će biti pogođeni vozači, konzumenti alkoholnih pića i cigareta. Više o poskupljenjima pročitajte OVDE.

Izmena Krivičnog zakonika i zakon o sprečavanju nasilja u porodici biće usvojeni do 25. novembra, na Svetski da borbe protiv nasilja nad ženama. Šta sve donose nove izmene, pogledajte OVDE.

Ova mesta u Evropi su spomenici najvećih zločina i stradanja, a duga i bogata evropska istorija je istorija smrti i umiranja. Nekada su uzrok smrti bili ratovi, nekada bolest, a leševi i kosti su korišćeni ili sahranjivani na danas nezamisliv način. Više pročitajte OVDE.

Kod 19 pripadnika Islamske države koje je uhapsila policija na Kosovu pronađeno je mnogo eksploziva koji se zove “satanina majka“ a koje se koristi u terorističkim napadima. Više pročitajte OVDE.

Uprava carina Republike Srbije je dobila obaveštenje od Uprave za veterinu Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine da su došli do informacije da je u luku Bar u Crnoj Gori stigao tovar zamrznutog mesa iz 1982. godine. Više saznajte OVDE.

Ovog jutra jedna predivna vest obradovala je sve Kragujevčane, ali i celu Srbiju. Rodile su se trojke. Više o ovoj divnoj vesti, pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA