HUMANO: Jana voda pomaže slepim i slabovidim

Jana voda je pomogla izradu filmova adaptiranih za slepe i slabovide, koji će se prikazivati na televizijama širom regiona. To je samo jedan u nizu od dvanaest projekata koji će realizovati u ovoj godini

  • 0

U okviru kampanje pod nazivom "Jana – voda sa porukom", Jana nastavlja da pokazuje humanost na delu. Nakon ispunjenja želja dece obolele od raka iz Udruženja "Nurdor", Jana je pružila pomoć i podršku udruženju slepih i slabovidih "Homer".

U saradnji sa ovih udruženjem, Jana voda je pomogla izradu filmova adaptiranih za slepe i slabovide, koji će se prikazivati na televizijama širom regiona. Filmove su odabrale slepe osobe, a prvi koji je sinhronizovan je "Rapsodija u Avgustu", reditelja Akire Kurosava.

- Pomoć udruženju "Homer" je drugi od dvanaest projekata koje ćemo realizovati do kraja godine. Cilj nam je da, osim davanja konkretne pomoći, povećamo svest kod građana o postojanju udruženja i organizacija kojima je pomoć zaista potrebna, ali i da angažujemo i pokrenemo svakog pojedinca da pomogne i na jednostavan način učini dobro delo - poručuju iz Jana vode.

Istina je da samo više koraka u pravom smeru mogu da menjaju svet, da bi Jana realizovala svoje projekte, potrebni su koraci svih vas. Svako ko poseti sajt www.vodasporukom.com, i ostavi sopstvenu motivacionu poruku, ali je i podeli na svojom društvenim mrežama, direktno je pomogao ispunjenju cilja, jer se svakom posetom sajta puni Jana boca  kapljicama.

Kada se boca do vrha napuni, Jana realizuje humanitarni projekat. Trenutni projekat za koji se sakupljaju kapljice je pomoć Udruženju samohranih roditelja, kupovinom osnovnog školskog materijala za decu, pa pozivamo sve da pomognu da se ovaj cilj što pre završi jer ima još mnogo onih koji čekaju i  kojima je naša pomoć neophodna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA