Spasio devojku od zahuktalog voza, a on poginuo (VIDEO)

Mladić i devojka krenuli su na školsku igranku kad je oko sedam sati uveče naišao voz “Union Pacifika”. Svedok, koji je bio na obližnjem terenu za košarku, ispričao je šta se dogodilo

  • 3

Šesnaestogodišnji Mateus Mur tragično je nastradao, kad ga je udario voz u Merisvilu i Kaliforniji, dok je njegova devojka Mikajla Frend teško povređena, ali je preživela zahvaljujući njemu.

Mladić i devojka krenuli su na školsku igranku kad je oko sedam sati uveče naišao voz “Union Pacifika”. Svedok, koji je bio na obližnjem terenu za košarku, ispričao je da je mladić gurnuo devojku u poslednjem trenutku pre nego što je njega smrvila zahuktala kompozicija.

Mikajla je avionom transportovana u bolnicu “Sater Rouzvil”, dok je Mateusu na licu mesta konstatovana smrt, prenosi Independent.

Nejasno je zašto mladić i devojka nisu čuli sirenu voza koji im se približavao s leđa. Očevidac Šon Stark ispričao je da ih je mašinovođa u početku upozorio sa nekoliko kratkih signala i da je, pošto im se približio, praktično "legao" na sirenu.

- Čula se sigurno 20 sekundi i onda su se najzad okrenuli. Mladić je gurnuo devojku na stranu, ali je sam pao pod voz, koji je nju zakačio jednim ćoškom - kaže jedan od svedoka.

U toku je istraga o tome zašto mladi par nije video, čuo, niti osetio vibracije voza koji im se polako približavao.

- To joj je prvi dečko i prva ljubav, koja joj je oduzeta u trenu - kaže Mikajlina sestra Alitja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Namerno

    25. mart 2014 | 19:27

    Jednostavno resili su da se ubiju! Ali je on u zadnjem trenutku nju spasio.

  • maja

    25. mart 2014 | 21:16

    Ne verujem ! Posli su na igranku . Mislim da se niko ne odlucuje tek tako na samoubistvo . Tuzno!

  • G@G@

    26. mart 2014 | 00:03

    Droga brate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA