NOVI INCIDENT: Malezijski avion se zapalio u toku leta

Avion je poleteo sa aerodroma u blizini Kuala Lumpura i trebalo je da sleti u grad Terenganu na istočnoj obali Malezije, ali ubrzo se zapalio i vratio na aerodrom, srećom žrtava nije bilo

  • 7

Avion malezijske aviokompanije "Malindo Er" je danas morao da se vrati na aerodrom sa kojeg je poleteo, pošto se zapalio jedan od motora, objavili su lokalni mediji.

U saopštenju "Malindo Era", avioprevoznika osnovanog pre samo godinu dana, navodi se da je avion ipak bezbedno sleteo i da u incidentu niko nije povređen, prenela je agencija AP.

Avion je poleteo sa aerodroma "Subang" u blizini Kuala Lumpura i trebalo je da sleti u grad Terenganu na istočnoj obali Malezije.

Ovo  je treći incident sa avionima u Maleziji. Početkom ovog meseca je sa radara nestao avion "Malezija erlajnsa" sa 239 putnika i članova posade. Malezijski zvaničnici su potvrdili da se srušio na jugu Indijskog okeana, a preživelih nema.

Pre samo dva dana drugi malezijski avion zamalo da sleti u vodu, ali se ipak prinudno prizemljio na aerodrom u Hongkongu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    26. mart 2014 | 11:26

    Neko tu opasno sabotira maleziju erlajns!!!

  • sani

    26. mart 2014 | 11:07

    Sve mi se cini da oni ovo sami izazivaju kako bi ljudi pomislili kako je ipak moguce da se avion srusio u indijski okean..

  • Partybreaker

    26. mart 2014 | 11:12

    Hoce li neko zabraniti ovim majmunima da lete vise?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA