Počuča dobio otkaz u MUP-u zbog Žena u crnom!

MUP je raskinuo ugovor sa Radomir Počučom pre isteka roka, zbog komentara koji je ostavio na svom Fejsbuk profilu, u kom je pozvao navijače da se obračunaju sa Ženama u crnom

  • 40

Nakon što je na svom Fejsbuk nalogu pozvao na linč Žena u crnom zbog obeležavanja albanskih žrtvi, Radomir Počuča, portparol protivterorističke jedinice MUP-a, dobio je raskid ugovora u MUP-u.

Kako saznaje alo.rs MUP je raskinuo ugovor sa Radomir Počučom pre isteka roka.

Inače, Počuča je bio dugogodišnji novinar TV Pink da bi se nakon 20 godina vratio u MUP kao Portparol protivterorističke jedinice.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije i Direkcija policije najoštrije su osudili istup portparola Protivterorističke jedinice MUP-a Srbije Radomira Počuče koji je pozvao na linč Žena u crnom, istakavši da je to njegov lični čin zbog kojeg mu najverovatnije neće biti produžen angažman u toj jedinici, izjavio je neposredno nakon Počučinog izgreda državni sekretar MUP-a Srbije Vanja Vukić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran m

    1. april 2014 | 21:19

    Steta. Rekao je ono sto vecina misli

  • стрептомицин

    1. april 2014 | 21:31

    Треба одликовати човека. Али, у протекторату други наређују.

  • Tomica

    1. april 2014 | 22:26

    Samo čestit čovek ne zaboravlja svoje korene i žrtve koje je njegova porodica podnela.Za poštovanje.Dajte u Telegrafu celu izjavu.Nikog nije vređao samo je hrabro rekao istinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA