Sahranjen Rade Rakonjac, Arkanov telohranitelj i prijatelj Luke Bojovića! (FOTO)

Na Novom groblju u Beogradu sahranjen je ubijeni Rakonjac kojeg je za sada nepoznati napadač ubio u kafiću "Mariki" u Zvečanskoj ulici

  • 30

Bivši telohranitelj Željka Ražnatovića Arkana i blizak prijatelj Luke Bojovića, Rade Rakonjac, sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu.

Sahrani su pored porodice i prijatelja prisustvovali i direktor Zoološkog vrta Vuk Bojović, pevač Lepi Mića, političar Borislav Pelević, biznismeni Aca Bulić, Veselin Barović i Rajo Božović , glumac Viktor Savić, advokat Dragoslav Ognjanović, sestra Željka Ražnatovića Jasna Diklić, kao i mnogi članovi nekadašnje Srpske dobrovoljačke garde. Rakonjac je u ovoj formaciji imao čin potpukovnika.

Treba istaći i to da jako obezbeđenje sahrane ubijenog Rakonjca nije dozvolilo novinarima i fotoreporterima da se približe grobu.

Njegova sestra Marija održala je govor na grobu recitujući stihove pesme “Marš na Drinu”.

Podsetimo, on je ubijen dok je sa prijateljima sedeo u kafiću "Mariki" u Zvečanskoj ulici. Prema rečima očevidaca, u njega je ubica ispalio rafal iz automatske puške "Hekler", a nakon toga pobegao u nepoznatom pravcu.

Rakonjac je od zadobijenih rana preminuo nedugo zatim na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Nakon ubistva mediji su spekulisali  da je on  žrtva je rata dva kriminalna klana – Bojovićevog i crnogorske ekipe, iza koje, pored ostalih, stoji najverovatnije Slobodan Šaranović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Audi7

    5. april 2014 | 17:03

    Neko ovde komentira branio si srbiju,a kako je on branio srbiju kad je ratovao u bosni i kosovu i ubijao je dece i stare ljudi, zar se tako brani drzava

  • napisite to

    5. april 2014 | 15:45

    Pocivaj u miru brate Srbine ti si prema otadzbini ispunio svoj zavet.Tvoja zrtva nije mala branio si Srbe kad je to trebalo.Samo je jedna stvar interesuje ko je imao cast da nosi krstacu,kovceg i vence.

  • Pisko

    5. april 2014 | 18:22

    A vama sto vam je zao ovog olosa bi savetovao da idete kod njega!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA