Satanisti izmasakrirali taksistu sekirom, pa ga zapalili na groblju! (FOTO)

Dva Nemca, Hendrik M. (21) i Jan D. (16), brutalno su ubili taksistu iz Češke Jana D. (38) sa 42 udarca sekirom. Navodno, oni su zločin počinili jer su satanisti i veruju u vampire. Nemci su uhapšeni, a suđenje za zločin počinje u četvrtak

  • 11

Dvojica mladih Nemaca Hendrik M. (21) i Jan D. (16) svirepo su ubili češkog taksistu Jana K. (38), kojeg su brutalno zaklali na groblju. Nemci su putovali u Prag gde su zaustavili taksistu, tražili da ih odveze na jedno groblje na periferiji i tamo ga ubili.

Stravičan zločin dogodio se prošle godine, a suđenje dvojici Nemaca počinje ovih dana. Tokom istrage otkriveno je da su mladići, kada su stigli do groblja izašli iz automobila kako bi zapalili po cigaretu. Sa njima je izašao i nesrećni taksista. Hendrik ga je uhvatio za vrat, a drugi mladić ga je napao sekirom.

Iako ga je u prvom navratu promašio i sekirom ulubio kola, taksistu su ipak brzo uhvatili. Tada je počelo svirepo iživljavanje. Obdukcijom je utvrđeno da su taksistu sekirom udarili 42 puta - u vrat, ruke, glavu i noge. Na levoj ruci je taksisti bio odsečen palac.

Kada su završili gnusan zločin njegovo telo bacili su u grmlje. Autom su se odvezli 500 metara dalje i zapalili ga.

Ipak, šest dana nakon zločina dvojac iz Nemačke je uhapšen. Oni su u taksi vozilu zaboravili jedan dokument koji nije izgoreo, a koji ih je otkrio.

Suđenje mladićima počinje u četvrtak. Mlađem, Janu, preti 10 godina robije jer je maloletan, dok stariji Hendrik može da dobije doživotnu kaznu.

Navodno, oni su zločin počinili jer su satanisti i veruju u vampire. Hendrik je čak verovao da je on veštica iz serijala iz romana o Hariju Poteru.

Krvavi dvojac se upoznao u jednoj klinici gde su se lečili od agresivnosti. Navodno, u toj medicinskoj ustanovi je Jan upravnici pretio da će je ubiti tako što će joj izvaditi matericu!

Jan i Hendrik su pre zločina u Pragu pokušali da ubiju i jednog taksistu u Mecingenu, ali je taj čovek uspeo da pobegne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mariola

    14. april 2014 | 13:34

    Smrtna kazna - jedino resenje.

  • Drgag

    14. april 2014 | 13:35

    Ljudi su najgore zveri na planeti.

  • Slobo

    14. april 2014 | 13:45

    Ovo sto je se desilo je velika opasnost za civilizaciju.Ko zna koliko jos potencijalnih ovakvih ubica postoji I kod nas a u opste i u svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA