Bosanskim specijalcima komanduje četnik!

Jovica Mirosavljević, koji je postavljen za vodećeg čoveka jedne od policijskih jedinica, javnosti u BIH postao je poznat nakon što su objavljene njegove fotografije na kojima nosi kožnu jaknu sa natpisom "Chetnics", kao i informacije da je on simpatizer Ravnogorskog četničkog pokreta

  • 19

Veće ministara BiH imenovalo je juče čelnike policijskih agencija, a funkciju rukovođenja Jedinicom za specijalnu podršku (SIPA) preuzeće Jovica Mirosavljević. On je do skora bio zamenik komandanta te specijalne jedinice, a protiv njega je Kantonalno tužilaštvo Sarajeva ranije pokrenulo predistražne radnje zbog krivičnog dela ratni zločin.

Iako nije poznato za šta se tačno u krivičnoj prijavi Mirosavljević tereti, u javnosti u BIH se ranije govorilo da je saučesnik ubistva 1992. godine u prostorijama Policijske škole na Vracama u Sarajevu.  Tada je ubijen učenik Samir Mišić, a svedoci su videli Mirosavljevića kako učestvuje u napadu na školu.

Inače, odlikovani pripadnik SIPA-e Jovica Mirosavljević je javnosti u BIH postao poznat nakon što su objavljene njegove fotografije na kojima nosi kožnu jaknu sa natpisom "Chetnics", kao i informacije da je on simpatizer Ravnogorskog četničkog pokreta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    17. april 2014 | 14:11

    Za ideale ginu budale...

  • xy

    17. april 2014 | 11:15

    Kad je Srbin patriota, onda to smeta svima! A pogledajte koliko u sadašnjim policijskim agencijama u federaciji bih ima bivših pripadnika zelenih beretki, pa i sud bih je u zloglasnom viktor bubanj bivšem logoru za srbe i to svi prećutkuju.

  • Petar Aresnijević

    17. april 2014 | 12:07

    Pa šta ako je simpatizer RČP?! Koliko mudžahedina živi i radi u BIH?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA