RUSIJA: Okončana talačka kriza u banci, napadač uhapšen (VIDEO)

Ruski mediji spekulisali da su tri napadača, od kojih je jedan bio naoružan vatrenim oružjem, držala četiri taoca u ruskoj Zapadnoj banci u Belgorodu, kao i da su tražili otkup od 25 miliona rubalja (700.000 dolara). Ipak, ispostavilo se da je reč o jednom napadaču koji je na kraju oslobodio taoce

  • 1

Talačka kriza u banci u ruskom gradu Belgorodu, koji se nalazi nedaleko od granice sa Ukrajinom, okončana je. Napadač, koji identifikovan kao Aleksander Vdovin (46) oslobodio je taoce, a potom je i priveden.

Prethodno su ruski mediji spekulisali da su tri napadača, od kojih je jedan bio naoružan vatrenim oružjem, držala četiri taoca u ruskoj Zapadnoj banci u Belgorodu, kao i da su tražili otkup od 25 miliona rubalja (700.000 dolara).

Ipak, ispostavilo se da je reč o jednom napadaču, Vdovinu, koji je navodno tražio svoj novac koji je uložio u banku. Takođe, on je rekao da nije imao nameru nikoga da povredi.

Ruska centralna banka je najavila oduzimanje dozvole Zapadnoj banci zbog lažiranja finansijskih podataka i zato što nije poštovala propise o količini sredstava koje jedna finansijska organizacija mora održavati da bi obezbedila stabilnost.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA