MONSTRUOZNO: Upucao rođenog brata pištoljem u leđa, čeka ga 40 godina robije!

Miloš Jakovljević je uhapšen jer je, prema policijskim saznanjima i dokazima, pucao u rođenog brata Marka. Za ovo krivično delo preti mu do 40 godina zatvora. Zbog ubistva ovog šesnaestogodišnjaka, uhapšeni su i Stefan Đ. i Strahinja B.

  • 42

Miloš Jakovljević (20), ispalio je smrtonosni metak u leđa rođenom bratu, pokazuju policijska operativna saznanja, izjave očevidaca i određeni dokazi. Za sada nema vidljivog povoda zašto je Miloš povukao obarač.

Prema rečima očevidaca, Miloš je na izlasku iz školskog dvorišta, iznenada podigao pištolj i pucao ka bratu, koji je bio 5-6 metara ispred njega. U tom trenutku u dvorištu je bilo još najmanje 5 mladih osoba.

Grupa njih pokušala je da ukloni tragove i sakrije dokaze. Delimično su uspeli i na taj način otežali rad policiji. Oni su namerno pomerili čauru i "pustili" lažnu priču da je nepoznata osoba pucala iz crnog "mercedesa" u pokretu.

Pištolj su bacili u lokalni potok. Međutim, policija je brzo sklopila mozaik. Zbog ubistva su uhapšeni Miloš Jakovljević, Stefan Đ. i Strahinja B, koji imaju po 19 godina.

Na saslušanju u policiji Miloš se branio ćutanjem, a dva saučesnika su njega teretila za ubistvo. Privedeni su na saslušanje u Više javno tužilastvo.

U nastavku procesa trebalo bi da bude utvrđena pojedinačna uloga svakog od osumnjičenih. Za krivično delo teško ubistvo predviđena je kazna do 40 godina zatvora. U policijskoj akciji uhapšena su i tri maloletnika, zbog pružanja pomoći osumnjičenima nakon ubistva.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djeki

    23. april 2014 | 22:10

    Sve to treba osuditi maksimalno to su monstrumi pucati decaku u ledja kukavice stacete reci brat na brata. Nemam reci !!!!!

  • Želatin

    23. april 2014 | 23:23

    Ma ljudi, ko zna da li je to tačno uopšte. Užasno mi je žao dečaka, pogotovo njihovih roditelji koji će živeti sa tim celog života. Prosto ne verujem u ovu priču..Ako ga je upucao, ne verujem da je imao nameru. Novinarima je u interesu da prodaju novine tako što će stvari uveličavati i začiniti ih još više. A da ne pričam da nam je sudstvo, ne merilo za pravdu već nepravdu!!!!!

  • V.F.

    23. april 2014 | 22:28

    Najteže je roditeljima, izgubili su 2 deteta. Saučešće porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA