UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Evo kako je izgledao napad vuka na devojčicu u BG zoo vrtu! (VIDEO)

Telegraf je došao u posed video snimka na kom se jasno vidi šetalište zoo-vrta i volonterka koja na povocu vodi vuka. U jednom trenutku on iznenada napada devojčicu i ujeda je za leđa

Incident koji se dogodio pre dve nedelje u Beo zoo-vrtu kada je vuk napao dvogodišnju devojčicu K. V. bio je mnogo ozbiljniji nego što se mislilo.

 

Telegraf je došao u posed video snimka na kom se jasno vidi šetalište zoo-vrta i volonterka koja na povocu vodi vuka. U jednom trenutku on iznenada napada devojčicu i ujeda je za leđa.

 

Iako je jakna uspela da posluži kao određena zaštita od oštrih zuba, devojčica je zadobila povrede leđa, a hospitalizovana je na odleljenju plastične hirurgije Dečje klinike u Tiršovoj.

 

Direktor Zoo vrta u Beogradu Vuk Bojović tada je saslušan za krivično delo ugrožavanja sigurnosti.

 

- Volonterka sa vukom se nalazila u delu Bebi zoo vrta koji je ograden žicom od posetilaca. Tu se volonterka igrala sa vukom, bacala mu je lopticu i odjednom negde sa leđa dotrčala je ta devojčica. Vuk je naravno reagovao, da li zbog loptice ili ne znam čega i uhvatio je za jaknu - rekao je Bojović tada.

 

Prosudite sami koliko je incident bio opasan.

 

 

UPOZORENJE: Zabranjeno preuzimanje, kopiranje ili bilo kakvo drugo korišćenje ovog video klipa bez dozvole uredništva portala Telegraf.rs. Prenošenje video snimka, dela video snimka ili fotografije preuzete iz video snimka smatraće se kršenjem autorskih prava.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    9. maj 2014 | 18:16

    Aman ljudi..ko da se desilo nesto strasno..na snimku se vidi da je devojcica uxvacena samo za jaknu..kakve veze imaju povrede ledja..po meni nista strasno se nije desilo..vuk je beba

  • Niggy

    9. maj 2014 | 17:40

    Да волонтерка није куцкала поруку на телефону до овога можда не би дошло!

  • cajaari

    9. maj 2014 | 17:48

    volonterka nije pazila vec je gledala u mobilni telefon!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA