Kablovski operateri vratili strane kanale!

- Na osnovu večerašnjeg poziva RRA da kablovski operateri vrate strane kanale, SBB je to i učinio uz izuzetak muzičkih programa - navode iz ove kompanije

  • 12

Posle apela Republičke radiodifuzne agencije (RRA) da kablovski operateri vrate strane programe jer time neće prekršiti odredbe o ponašanju tokom trodnevne žalosti, oni su to i učinili.

Ovim povodom oglasio se i kablovski operater SBB.

- Na osnovu večerašnjeg poziva RRA da kablovski operateri vrate strane kanale, SBB je to i učinio uz izuzetak muzičkih kanala. Izvinjavamo se gledaocima koji pojedine sadržaje neće smatrati adekvatnim za emitovanje tokom Dana žalosti. Izvinjavamo se i onima koji nisu bili u prilici da prate celokupnu našu ponudu kanala do sada - navodi se u saopštenju SBB-a.

Dešavanja uživo u poplavljenim područjima možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zaklina

    22. maj 2014 | 22:53

    Radius vektor to nije ucinii.To sa kablovskom je bezobrazluk,ne postoji taj program pa ni muzicki koji moze da utice na osecanja i saosecanja. Svako ima pravo da na svoj nacin ispoljava zalost,a placamo pretplate da bi smo imali veci izbor programa po licnim afinitetima.Sa psiholoske strane nije korisno,a ni zdravo konstantno sest dana gledati,slusati i citati tragicne dogadjaje u kontinuitetu,tri dana je sasvim dovoljno,a zatim u vidu informativnog programa....

  • Milos

    22. maj 2014 | 22:23

    Koja cenzura!

  • Wyvern

    22. maj 2014 | 23:40

    Ni SBB nije vratio. Ne mislim da je ukidanje kanala nacin da se zali, ljudima treba i neceg drugog osim da 24h slusaju o tragediji. Pogotovo mi je neshvatljivo da se ukinu deci crtace. Koji je to mozak smislio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA