HUMANI ROBIJAŠI: Prokupački zatvorenici se odrekli obroka u korist ugroženih

U akciji je učestvovalo svih stotinak pritvorenika koji su trenutno na odsluženju zatvorskih kazni u ovom zatvoru. Pomoć se sastoji uglavnom u sredstvima za higijenu za stanovništvo pogođeno poplavama, koju su zajedno sa obrocima pritvorenih dostavili Crvenom krstu

  • 2

Pritvorenici u prokupačkom Okružnom zatvoru odrekli su se jednog suvog obroka na račun ugroženog stanovništva u poplavljenim područjima.

U akciji je učestvovalo svih stotinak pritvorenika koji su trenutno na odsluženju zatvorskih kazni u ovom zatvoru. Kako nezvanično saznajemo konzerve koje su deo njihovog suvog obroka, već je isporučeno Crvenom krstu u Prokuplju koji će otrpemiti pomoć ugroženima. Istovremeno uprava i zaposleni u zatvoru prikupili su znatnu humanitarnu pomoć.

Ona se sastoji uglavnom u sredstvima za higijenu za stanovništvo pogođeno poplavama, koju su zajedno sa obrocima pritvorenih dostavili Crvenom krstu.

Dešavanja uživo u poplavljenim područjima možete pratiti OVDE.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Casius

    23. maj 2014 | 21:14

    Sve pohvale za sve robijase,bili su međju prvima kada je nastala ova katastrofa.Nije malo odreci se jednog obroka mogu da zamislim kakav"obrok" imaju ,hocu reči da mnogi jedva čekaju da ih dobiju ali ipak u sebi nose Veliko Srce i ostavili su za najugrozenije.

  • Старший сержант

    23. maj 2014 | 22:43

    Da odrekli se...uz pomoć pendreka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA