Policija sprečila otmicu Severininog sina?

Zbog špijuniranja Severine ispitan je bivši policajac. Pušten je nakon ispitivanja, ali policija je i dalje oprezna

  • 9

Zbog špijuniranja pevačice Severine Vučković ispitan je bivši policajac. Pušten je nakon ispitivanja, ali policija je i dalje oprezna.

Visoki izvor blizak istrazi potvrdio je za Jutarnji list da je policija ozbiljno shvatila događaje koje je prijavila hrvatska pevačica.

Policijski inspektori, identifikovali su, priveli i ispitali krupnijeg muškarca koji je, ispred pevačice i njenog malog sina Aleksandra, udario nogom u automobil Tomice Petrovića, dugogodišnjeg menadžera hrvatske pevačice, kojeg je pozvala u pomoć kada je primetila da nepoznata grupa muškaraca snima nju i njenog sina.

- Muškarca, čiji identitet ne želimo otkriti, ispitali su policijski inspektori i pustili ga - otkriva sagovornik Jutarnjeg.

Muškarac kojeg je ispitivala policija je tvrdio kako se slučajno zatekao na mestu događaja jer često šeta tim ulicama zbog lošeg zdravlja koje zahteva puno kretanja. Zanimljivo je da je ispitani bivši policijski službenik.

Za grupu muškaraca, koja još nije identifikovana, inspektori veruju da se nije slučajno zatekla u blizini gospođice Vučković. Postoji opravdana sumnja, da je možda reč o organizovanom posmatranju sa motivom koji zasad nije poznat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • livia

    31. maj 2014 | 23:38

    Mislis da mozes sama da ga zastitis? Nisi ti dorasla a ni sazrela da to dete odgajas sama!

  • strasnooo

    1. jun 2014 | 09:30

    Samo se prezentuje po novinama kako je super majka, a iza kulisa ga cuvaju drugi, tipicna pevaljka

  • Milos

    1. jun 2014 | 02:07

    Milanovog i Severininog sina...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA