Sa prozora bacio vodeni balon, u koji je stavio kamen, i pogodio dete (6)!

- Detetu je uvo tako pocrvenelo da je to bilo strašno. Vrisnuo je, uhvatio sam ga u zagrljaj i pozvao policiju i Hitnu pomoć - kaže dečakov ujak Smajo Šarić

  • 16

Nepoznati napadač sa prozora zgrade bacio je balon koji je pogodio dečaka (6) koji se sa šetao ispred zgrade. Kada je dečak počeo da rida i jeca, majka i stric koji su pokušavali da ga smire, zaključili su da je pogođen u glavu, i to kamenom!

Nepoznata osoba, nasumično je sa prozora bacila balon u koji je prethodno sipala vodu, a u nju stavila kamen. Incident se desio u zagrebačkom naselju Folnegovićevo, prenosi hrvatski portal 24 sata.

- Detetu je uvo tako pocrvenelo da je to bilo strašno. Vrisnuo je, uhvatio sam ga u zagrljaj i pozvao policiju i Hitnu pomoć - kaže dečakov ujak Smajo Šarić.

Očevici su rekli i da se onaj koji je bacio projektil krio iza zavesa, pa čak i podrugljivo mahnuo dečaku, majci i ujaku. Kada su policajci obavljali istragu, u stanu na čija su vrata zvonili, niko nije otvorio vrata.

Komšije svedoče da u tom stanu živi maloletnik koji muči sve oko sebe.

- I deca i odrasli rekli su policajcima da ovi nisu gađali samo nas. Rekli su im da su često gađali i njih s roditeljima dok su bili u tom parku. Mogao je da baci i nešto drugo. Zar treba da čekamo da neko pogine? - pita se dečakov ujak.

Vrlo brzo nakon dojave došli su i policija i Hitna pomoć. Lekari su utvrdili da dečak nema težih povreda, osim što je bio u potpunom šoku i tresao se.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    5. jun 2014 | 22:44

    Debilčina jedna

  • Milica

    6. jun 2014 | 00:22

    Naterala bih ga da pojede taj kamen..maloumnik

  • WZUW

    6. jun 2014 | 00:33

    Ae ljudi, setite se sta smo mi radili kad smo bili mali. Ovaj mali sugurno nije hteo da izazove neku veliku povredu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA