ČUDO NEVIĐENO: Pobegla iz Beograda i izlečila se od opake bolesti! (FOTO)

Nekadašnja Beograđanka, Mirjana Lilić odlično je živela u Beogradu, ali su joj lekari dijagnostikovali teško oboljenje i prognozirali još tri godine života. Pobegla je u planinsku nedođiju, a njeni zdravstveni problemi su sada prošlost

  • 18

Mirjana Lilić (57), nakon što su joj lekari konstatovali teško oboljenje - vaskularnu leukopeniju i daleke 1999. godine prognozirali još svega tri godine života, pobegla je iz Beograda, gde je živela i radila. Otišla je da živi u zabačeno planinsko selo Leskovicu u opštini Babušnica, rodno mesto svojih predaka, koje ima svega sedam stanovnika.

Mirjana kaže da su uslovi za život u planini veoma surovi.

- Ovde nema ničega, nema prodavnice. Jedino od znakova civilizacije imamo struju, ali sam ovde našla svoj mir i ovde živim svoj san. Ovde nema prestoničke vreve i gungule, mnogo se radi, doduše, ali je to život u skladu sa prirodom. Pronašla sam sebe i nikada nisam zažalila što sam napustila prestonicu - kaže ona.

Kako navodi, u Beogradu je odlično živela: bavila se pevanjem, radila u Udruženju estradnih umetnika, družila se sa ljudima koji "nešto znače" u kulturi naše zemlje.

- Ipak, izgleda da je moj organizam alergičan na grad jer sam pronašla sebe u životu u skladu sa prirodom. Ovde je težak život. Ali, moji zdravstveni problemi postali su prošlost - navodi Lilićeva, koja je za desetak godina života na selu od svega nekoliko ovaca i koza stigla do velikog stada od pedesetak ovaca, deset krava, i pedesetak koza.

Kako kaže, u ovom, ali i okolnim selima ima mnogo ljudi koji su stari, bolesni, iznemogli, usamljeni i koji praktično gladuju. Zbog toga je ona odlučila da preko humanitarne organizacije "Lužničke rukotvorine" iz Babušnice pokloni mali deo svog stada, pet ovaca i dve koze, kako bi pomogla onima kojima je pomoć najpotrebnija.

(G. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ne volim politiku

    21. jun 2014 | 11:51

    Pametna žena

  • IP MAN

    21. jun 2014 | 11:53

    Ja potpuno verujem u ovu priču, jer znam da je priroda nešto najmoćnije na planeti,sve zavisi od nas kako se prema prirodi ponašamo u skladu sa tim ona nam vraća...

  • Banderaš

    21. jun 2014 | 11:43

    I ja cu uskoro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA